Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami baj lehet velem?
Figyelt kérdés
múlthónapba sajnos kiszakadt a gumi szeretkezés közbe, és bekellet vennem egy sürgősségi tablettát. Azóta egyfolytába egy átlátszó, nyúlós, ragadáncsos valami folyik belőlem. Amikor beszedtem a tabit utána elkezdtem rá 1 hétre vérezni, és kb. 8-9 napig véreztem. Hol erősebben, hol gyengébben. (azt hozzá teszem hogy mielött bevettem a tabit 1 héttel menstruáltam) Azóta se jött meg, bár nem is tudom hogy most akkor ,mihoz viszonyítsak, de viszont ez a furcsa folyás nagyon aggaszt. Volt már más is igy, vagy mit tegyek? bocsának ha kicsit kuszán fejeztem ki magam, csak siettem. Előre is köszönöm a válaszokat.2012. febr. 27. 18:16
1/1 anonim válasza:
de nagyon gyorsan menynél el egy orvoshoz mond el mert félelmetes amit leírtál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!