Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történne velem ilyenkor?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most olvastam egy kérdést, hogy mi lenne, ha bevenne egy levél fog.gátlót...
Na Én is ezt szeretném kérdezni, hogy mi lenne, ha megennék egy levél fog.gátlót? :D Fiú vagyok egyébként.
Nem egyszerre enném, hogy kihányjam vagy ilyesmi...
Csak mivel magas hormontartalma van, és járok edzeni, kíváncsi lennék milyen hatással lenne rám, gondoltam megkérdezem. :D
Köszi előre is!
2011. okt. 26. 18:59
1/5 anonim válasza:
ne hormonozz bu.zi... szétszedi a szervezeted
2/5 szamóca.. válasza:
cicid nő tőle, de szőrös lesz a bimbóóóóó
3/5 anonim válasza:
a testépítéshez nem teljesen mindegy, hogy milyen hormon aktiválódik... szerinted egy nő izmosabb lesz, ha fogamzásgátlót szed? :D
4/5 A kérdező kommentje:
nem, csak hallottam hogy híznak, meg szőrösödnek, mert nagy a hormontartalma ennek a gyógyszernek. :D
Meg valami férfihormont is emlegettek.
Akkor nem is lenne hatással rám? :D
2011. okt. 26. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!