Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nektek mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Szombaton szedem be a 10. szem tabit (Gestomix 20/75), menstruáció első napján kezdtem el szedni így valószínüleg már védve vagyok, de én mégis szeretném rendesen a két hetet kivárni míg belémélvezne. De a gumit már annyira ő sem és én sem bírom, így szerintetek baj lenne belőle ha megszakításosan csinálnánk?

2012. febr. 22. 20:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát nekem nem lesz belőle bajom. Ha véletlen nem válik be, nem én esek teherbe.

Innentől a te dolgod, hogy mit csinálsz.

De szerintem:

1. 4 napot nehogy már ne lehessen kibírni kotonnal

2. Előre lefogadom, hogy ha megteszed, akkor a levél végéig izgulni fogsz, hogy vajon megjön-e.

3. A tabletta vagy hat, vagy nem. Olyan nincs, hogy kicsit hat. Ha nem hat, akkor a megszakítással annyira nagyon sokat nem értek. A semminél éppenséggel jobb, de azért na...

2012. febr. 22. 20:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Inkább ne kockáztass, ha nem akarod, hogy következményei legyenek.
2012. febr. 22. 20:56
 3/11 A kérdező kommentje:
hát a betegtájékoztató azt írja, ha a menzesz első napján veszem be az első szemet már védve vagyok, én mégsem már a második nap akarnám csinálni és mégsem úgy h ha belém is élvezzen, azért írtam h megszakításosan, azért mingyárt sokkalta kisebb az esély is. de köszönöm a véleményeteket
2012. febr. 22. 20:59
 4/11 anonim ***** válasza:

Most őszintén, miért tetted fel a kérdést?

Mármint teljesen nyilvánvaló, hogy neked van egy határozott terved, amit 99%, hogy meg is fogsz tenni.

Feltetted a kérdést, mi válaszoltunk, erre elkezdesz győzködni, hogy de akkor is neked van igazad.

Azért írtad ki a kérdést, hogy megerősítő válaszokat kapj?

Vagy mégis minek?

Ha úgy sem hallgatsz másokra, hanem a saját fejed után mész, akkor halálosan felesleges a kérdés.

Csináld amit jónak látsz, mi leírtuk a véleményünk.

Engem spec nem tudsz meggyőzni az igazadról.

2012. febr. 22. 21:03
 5/11 A kérdező kommentje:
igen tudom h mindenkinek meg van a véleménye és igen a véleményekre voltam kíváncsi, és az h nekem is van egy elhatározásom még nem biztos h 99 % hogy be is váltom, mindig van aki meg tud tántorítani. Amúgy nem lehurrogni akartam semmit, se senkit, nekem is van egy szemlélet pontom és nektek is. gondoltam ha elmondom részletesebben akkor lehet ti is jobban átlátjátok a dolgokat. Nem akarok senkit sem meggyőzni a saját igazamról.
2012. febr. 22. 21:15
 6/11 anonim ***** válasza:
A helyedben az első hónap alatt még feltétlenül védekeznék máshogyan. Nem érdemes a hátralévő 2 hetet végig idegeskedni. Hidd el, 2 hét nem olyan nagy idő, hogy ne lehetne kihúzni gumival vagy hüvelytablettával! Gondolj arra, ha teherbe esnél, mennyire szidnád magad, hogy ennyit sem tettél meg. Addig kell komolyan venni ezeket a dolgokat, amíg még nem következett be baj!!
2012. febr. 22. 22:11
 7/11 anonim ***** válasza:
mi az első hónapot óvszerrel/megszakítással csináltuk, de a tablettaszünetben (tehát mielőtt az első megvonásos vérzésem megjött volna) már belém élvezett a párom. Semmi gond nem lett. Ha betegtájékoztató szerint első naptól véd, akkor elméletileg már akkor mehetett volna élesben a dolog, ha pedig megszakítással csináljátok most, akkor szerintem tuti nem lesz gond. Ettől függetlenül tényleg az a 4 nap óvszerrel már kibírható, nem??
2012. febr. 23. 11:31
 8/11 A kérdező kommentje:
igazából az van h hülyén jöttek ki a dolgok, mi csak hétvégén talizunk, és nem hiszem h erre az egy alkalomra venni kellene gumit :/ mert pont h most fogyott el, és a körömben nemigen vannak akiknek most éppenséggel párjuk lenne h adjanak már egy darab gumit. de akkor lehet kéne valahonnan egyet szerválni, mert gumira csak nem szeretnék már utolsó pillanatban költeni ha utána úgysem fogom használni, felesleges... :/
2012. febr. 23. 14:44
 9/11 anonim ***** válasza:

Most nehogy már 3 darab óvszerre sajnáld a pénzt.

Bármikor előfordulhat, hogy elfelejted bevenni a tablettát vagy épp szedsz egy kis antibiotikumot és mellé kell védekezni.

Azért nem akkora összes, hogy ezen kelljen szenvedni.

2012. febr. 23. 15:02
 10/11 anonim ***** válasza:
egyébként igaz, a gumi mindig kellhet! pl mi a párommal akkor is szoktunk használni, ha épp nem egyedül vagyunk a lakásban, és kellemetlen lenne kiszaladgálnom mosakodni utána...felkap egy gumit és csöndesen mehet a menet:) másrészt meg mi a menstruációm végén is összebújunk néha, és olyankor is örülök, ha felhúzza, nehogy elkapjak valami fertőzést a nyitott méhszájam miatt!
2012. febr. 23. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!