Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a véleményetek erről?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? (Fogamzásgátló+antibiotikum)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A gondom az lenne, hogy megbetegedtem, és emiatt antibiotikumos kezelésre szorultam. Fogamzásgátlót szedek, ezért ahogy javasolták sok helyen gumit is használtunk a barátommal. Viszont ha esetleg mégis került volna a hüvelybe egy kis előváladék vagy sperma, ugye annyira véd a gyógyszer még az antibiotikumos kezelés mellett is hogy nem leszek terhes?

Előre is köszönöm a segítséget! Tudom hogy túl aggódom ezt a dolgot de még nem szeretnék babát!

2012. jan. 30. 16:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Nézd, egzakt mód nem lehet megmondani, mennyire véd a gyógyszer. Lehet, hogy pont annyira, mint általában, lehet, hogy éppen csak véd. Ez rengeteg tényezőtől függ. De általánosságban elmondható, hogy teljesen nem szűnik meg a hatása, viszont érdemes kiegészítő védekezést használni.
2012. jan. 30. 16:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Használtunk gumit persze, csak ha esetleg mégis becsúszott vmi esetleg kézzel vagy vhogy, erre gondoltam!
2012. jan. 30. 16:28
 3/9 Timi: ) ***** válasza:
Szia,1 hónapja szintén úgy jártam,mint te, a nőgyógyászom azt mondta használjunk óvszert,de volt,hogy nem használtunk,elmentem hozzá,hogy nagy gond e a kis húzásunk,azt mondta a gyógyszer már véd annyira hogy ne legyen gond(1 éve szedem),de azért maradjon a gumi amíg van az antibiotikum is.Azóta meggyógyultam,és nem lett baba sem.
2012. jan. 30. 16:38
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi!:)

Mi nem próbálkoztunk úgy hogy pl megszakítással, használtuk a gumit, csak ha esetleg mégis bement vmi, akkor nehogy baj legyen....

2012. jan. 30. 16:40
 5/9 Timi: ) ***** válasza:
nem lesz ott gond :)
2012. jan. 30. 16:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Remélem! Azt olvastam hogy antibiotikumos kezeléskor ha elfogy a fogi, akkor érdemes kihagyni a 7 napos szünetet, és szedni a következő levelet, ez mennyire igaz?
2012. jan. 30. 16:44
 7/9 Timi: ) ***** válasza:
fúh ezt nem tudom mennyire igaz,szerintem erről a dokit kéne megkérdezni,én nem hagytam szünetet szedtem ahogyan eddig vagyis azelőtt.
2012. jan. 30. 16:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de nincs olyan, hogy a tabletta kicsit véd meg nagyon véd.

Úgy működik, hogy megakadályozza a peteérést.

Ha megakadályozza, akkor nem leszel terhes. Ha nem hat rendesen, és mégis lesz peteérésed, akkor meg teherbe eshetsz.

Nem értem miért nem lehet két kicseszett hetet kibírni óvszerrel. Minek megszakításos baromsággal játszani?

2012. jan. 30. 20:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Hányszor mondjam még el hogy használjuk azt a hülye óvszert????Csak ha mondjuk kézzel bekerült vmi akkor baj lehet e, érted????
2012. febr. 1. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!