Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? (Fogamzásgátló+antibiotikum)
Sziasztok!
A gondom az lenne, hogy megbetegedtem, és emiatt antibiotikumos kezelésre szorultam. Fogamzásgátlót szedek, ezért ahogy javasolták sok helyen gumit is használtunk a barátommal. Viszont ha esetleg mégis került volna a hüvelybe egy kis előváladék vagy sperma, ugye annyira véd a gyógyszer még az antibiotikumos kezelés mellett is hogy nem leszek terhes?
Előre is köszönöm a segítséget! Tudom hogy túl aggódom ezt a dolgot de még nem szeretnék babát!
Köszi!:)
Mi nem próbálkoztunk úgy hogy pl megszakítással, használtuk a gumit, csak ha esetleg mégis bement vmi, akkor nehogy baj legyen....
Már nem azért, de nincs olyan, hogy a tabletta kicsit véd meg nagyon véd.
Úgy működik, hogy megakadályozza a peteérést.
Ha megakadályozza, akkor nem leszel terhes. Ha nem hat rendesen, és mégis lesz peteérésed, akkor meg teherbe eshetsz.
Nem értem miért nem lehet két kicseszett hetet kibírni óvszerrel. Minek megszakításos baromsággal játszani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!