Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? /alul leirom részletesen mi történt/
lefeküdtünk a pasimmal,és épp a vége elött lett defektes a gumi,nemvettük észre és belém élvezett...
utána rögtön mentem a mosdóba és kiszedtem magamból amennyit csak tudtam,utána megnéztem a termékenységi naptárban,és szerencsémre pont abban az időszakban voltam amikor nem valószinű a teherbe esés..bementünk a korházba 72 órásért de nemadtak,aztmondták hogy mennyünk vissza hétfőn /pénteken történt az eset/ pasim elmondta annyának is,mert akartunk venni vmit a gyógyszertárban,de aztmondta hogy ne... és végül nem mentünk vissza hétfőn...
"pasim elmondta annyának is,mert akartunk venni vmit a gyógyszertárban,de aztmondta hogy ne... és végül nem mentünk vissza hétfőn..."
Hát a pasid annyának nem sok esze van!Attól hogy nincs peteérésed lehetsz terhes!
hát akkor ne hidd el
ijet szól a nővér mennyünk vissza hétfőn és kérjünk súrgősségi időpontot
Ilyet még én sem hallottam, mivel azonnal adják, ki kell váltani és a lehető leghamarabb bevenni. Ha gond adódna, a nővért nyugodtan feljelentheted, sőt így is, mert jogtalanul járt el!
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!