Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen fogamzásgátló tablettát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fogamzásgátló tablettát szedtek és mennyibe kerül? Volina vagy Jangee nevűt ismeritek?

Figyelt kérdés
Jöhetnek tapasztalatok is,pl. nõtt-e a melletek, hízàs, fogyàs, vérzés stb...
2012. febr. 20. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Dienille és 6700 környéke:) semmi gondom vele,nincs mellékhatás,menstruációm már kevésbé fájdalmas( gyógyszer előtt egy menstruáció : 15 szem nospa + 5-6 nap vérzés,most max 5 szem nospa + 3-5 nap vérzés),úgyhogy mondhatni elégedett vagyok:)
2012. febr. 20. 19:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Volinát szedtem, most Yadine-t de a 2 tulajdonképpen ugyanaz, csak más a gyártó.

Amit tapasztaltam, és ami miatt lehet hogy váltok: libidócsökkenés, hüvelyszárazság.

Emellett kicsit nőtt a mellem, pattanások csökkentek.

2012. febr. 20. 21:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, a Yadine 7 ezer körül van.
2012. febr. 20. 21:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Én Jangee-t kezdtem el most szedni. Az ára 6400 ft körül van. A tapasztalatom az az, hogy amióta szedem megduzzadtak a melleim, hízást vagy fogyást nem vettem észre. Viszont egész hónapban pecsételő vérzésem volt. Remélem miután elmúlik a menstruációm ez is megy vele együtt, ha nem irány a doki :( :/

Remélem tudtam segíteni :)

Ja és még annyi, hogy mielőtt szedtem volna a gyógyszert borzasztóan fájt a hasam, volt, hogy lábra se bírtam állni, meg gyógyszereztem magam egész nap. Egy vagy két egész doboz Algoflex M elfogyott... Szóval ez nagy előnye neki. Na meg nekem hol a 35., hol a 41. napra jött meg.... :S

2012. febr. 21. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!