Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Volina fogamzásgátlótól fájhatnak a lábaim? Mi a véleményetek a Volináról?
6 napja szedek Volina fogamzásgátlót és tegnap óta fáj hol a jobb hol a bal lábam. Mivel még ez az első fogamzásgátló amit szedek lehet hogy a hormonok miatt fájnak és ha hozzászokik a szervezetem elmúlik? Mielőtt elkezdtem szedni csináltak labort és nem vagyok trombózisra hajlamos elvileg.
És egyébként a Volina fogamzásgátlóról mi a véleményetek vagy miket hallottatok róla? Mennyire számít erősnek?
zsibbadni kifejezetten nem szokott csak fáj, inkább a térd és a comb résznél.
úgy értem egyébként hogy nem vagyok hajlamos rá, hogy a családban sem volt tudtommal senkinek illetve voltam vérvételen ahol direkt azt vizsgálták, hogy van e esélye nálam hogy kialakulna. Azt mondták hogy az eredmény tökéletes lett, a papíron is rajta van hogy semmi olyan utaló jelet nem találtak.
Akkor ha jól értem ez nem fog elmúlni időve..? :S:S
Kedves Kérdező!
Érdeklődni szeretnék,hogy a feltett kérdésed óta eltelt idő alatt elmúltak-e a lábfájásos tüneteid? és mennyi idő alatt?
Én is volinát szedek, az első hónap után, a gyógyszerszünetben jelentkeztek a lábfájásos tüneteim..orvosom szerint továbbszedhetem,csak figyeljem még a jelenséget. de én kicsit tanácstalan vagyok ezzel kapcsolatban,mert nem biztos,hogy ilyen kellemetlen mellékhatások mellett hosszútávon tovább szeretném szedni a gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!