Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló lehet az oka?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló lehet az oka?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el szedni életem első fogamzásgátlóját, persze a menzesz első napján vettem be az első szemet, és a vérzésem a második napra barna lett és kb 3 és fél napig tartott a menstruáció időtartama a szokásos 5 helyett. A kérdésem az lenne h a gyógyszer miatt lett ilyen a menzeszem? Sok helyen olvastam h mindenkinek eltolódott, de van olyan akinek meg hirtelen lerövidült? (20)
2012. febr. 20. 18:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is lerövidítette a gyógyszer.
2012. febr. 20. 18:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez teljesen természetes dolog, ne izgulj! Én is most szedek először, de mondjuk én már a 3. levélnél tartok. Az első menzeszem tök normális volt, a másodiknál meg azt hittem terhes vagyok. Késett, utána csak barnás volt, és csak néhány óráig véreztem, aztán megint napokig barna. A gyógyszer nagyon fel tudja borítani a hormonháztartást! Ne félj, ez természetes!
2012. febr. 20. 18:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat:) é még csak az 5. napnál tartok szóval a legelső menzeszre gondoltam, eléggé megijedtem a dologtól, anyám is azt mondta h igen a hormonok miatt lehet, de egyéb oka is felmerült, mint például egy megfázás. De egy picit azért megnyugodtam :)
2012. febr. 20. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!