Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nem nagy baj, ha a hét nap...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem nagy baj, ha a hét nap helyett 4et hagyok csak ki a fogamzásgátló szünetből?

Figyelt kérdés
El akarom csúsztatni 3 nappal véglegesen, mert nagyon rosszkor jön meg mindig. Csinált már valaki ilyet?
2012. febr. 20. 16:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
1 hét plusz védekezés.
2012. febr. 20. 16:27
 2/11 A kérdező kommentje:
ha előbb kezdem el szedni? azt hittem csak akkor van ha tovább tartok szünetet vagy ha kihagyok
2012. febr. 20. 16:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor is felborítod a rendszert szóval kell a plusz védekezés.
2012. febr. 20. 16:38
 4/11 A kérdező kommentje:
köszi
2012. febr. 20. 16:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Olvasd el figyelmesen a gyógyszer tájékoztatóját, abban benne kell lennie, hogy hogy kell ezt csinálni ...
2012. febr. 20. 16:40
 6/11 A kérdező kommentje:

megkerestem, köszi, tényleg:)

Amennyiben megváltoztatná ezt a napot, akkor megrövidítheti a tablettamentes időszakot (de soha nem hosszabbíthatja meg!).

2012. febr. 20. 16:44
 7/11 anonim ***** válasza:
én csináltam ilyet, kb pont ennyit hagytam ki, és szerintem nem kell kiegészítő védekezés. Ennyi erővel akkor is kellene, amikor két levelet egymás után szedsz be, szünet nélkül! és szerintem ilyen figyelmeztetések nincsenek a tájékoztatóban. mi nem védekeztünk mellé óvszerrel, mert egészen biztosnak gondoltam, hogy ez nem probléma. Persze ne rajtam múljon, ha akarsz, használjatok egy hétig óvszert!
2012. febr. 20. 22:00
 8/11 anonim ***** válasza:
De kell kiegészítő védekezés, mivel kicsit felborítja a hormonjait! A 7 napos szünetben azért nem kell, mert úgy van beállítva a tabletta, hogy ne kelljen!
2012. febr. 20. 22:02
 9/11 anonim ***** válasza:
és ez hol van leírva? ezer oldalas a tájékoztató, minden kis piszlicsáré apróságot leírnak, de ezt pont nem, holott arról szó van benne, hogy lehet ezzel variálni...?
2012. febr. 20. 22:27
 10/11 anonim ***** válasza:

A menstruáció első napjának megváltoztatása: Mit kell tudnia?

Ha az utasítások szerint szedi a tablettákat, a menstruációja/megvonásos vérzése a tablettamentes héten fog kezdődni. Ha meg kell változtatnia ezt a napot, ezt a tablettamentes periódus rövidítésével (de soha ne hosszabbítsa - 7 nap a maximum) teheti meg. Ha például a menstruációja általában péntekenként kezdődik, és ezt keddre (3 nappal korábbra) akarja változtatni, az új csomagot a szokásosnál 3 nappal korábban kell elkezdenie. Ha nagyon lerövidíti a tablettamentes periódust (például 3 napra vagy rövidebbre), előfordulhat, hogy nem jelentkezik vérzés ezeken a napokon. Ezt követően pecsételést (vércseppecskéket vagy foltokat) vagy áttöréses vérzést észlelhet.

én itt nem látom, hogy kellene kiegészítő védekezés. Nektek orvos mondta talán, hogy kell? vagy magatoktól találtátok ki?

2012. febr. 20. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!