Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem rakta be, csak a hüvelynyílásomhoz tette a makkját ugye nem lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok ilyen kérdés van, és ilyenkor mindenkit szivattok. De kérlek rendes válaszokat írjatok. Ez 3 napja történt és azóta mindenféle ételt megkívánok. Ugye ez nem lehet azért mert terhes vagyok? Az nem jelentkezik ennyi idő után?2012. febr. 19. 21:06
11/12 anonim válasza:
nem vagy terhes, nyugodj meg :)
12/12 anonim válasza:
3 nap után akkor se lennél terhes, ha beléd élvez és megtermékenyül a petesejt. A beágyazódás a megtermékenyülés után 10-14 nappal esedékes.
Egyébként nem, nem lehetsz, de szerintem ne szexelj, amíg oda nem értek bioszból a "nemi működés" című fejezethez. Még éveid vannak addig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!