Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka hogy 1 hete késik?
Figyelt kérdés
Eddig mindig minden hónapban pontosan jött meg, max. 1-2-3 nap eltérés volt.Nem szedek fogamzásgátlót most szeretném majd elkezdeni(csak ugyebár még nem jött meg).Élek szexiuális életet, mindig védekezünk óvszerrel, viszont a barátom 1-szer 2-szer berakta szex elején gumi nélkül max fél perce, és már 1 hete késik.Csináltam 2 tesztet(facelle-rossmann) mindkettő negatív lett.Vajon mi lehet a gond?2012. febr. 19. 16:15
1/5 anonim 

válasza:

A teszt csak aktus utáni 14.napon tud mutatni biztos pozitív illetve biztos negatívat!Szóval ez alapján kell tesztelni...
Lehet csak rendszertelenkedik a menzid,vagy felfáztál,vagy stresszes vagy.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen és le is telt a 2 hét már. A stressz az viszont biztos de amiatt is késhet ilyen sokat?:/
2012. febr. 19. 16:19
3/5 anonim 

válasza:

Nekem érettségi idején 2 hetet késett, annyira stresszeltem, szóval szerintem az 1 hét még belefér. Az, hogy gumi nélkül is benned volt a barátod, nagy hülyeség volt, de ha letelt a 2 hét az utolsó aktus óta, és negatívak a tesztek, akkor szerintem megúsztad.
4/5 anonim 

válasza:

Egy hét múlva ismételd meg a tesztet ha még nem jött meg. Ha az is negatív, és a következő menszid se jön meg, vagy gondok vannak vele, akkor látogass el az orvoshoz, mert vagy az összes teszted valahogy fals negatív lett, vagy egészségügyi, valószínűleg hormonális problémád van. Egy menzesz ha nagyon ritkán kimarad az nem gond, de ha már több mint egy, akkor orvoshoz kéne fordulni.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát amúgy gondolkoztam azon hogy netán nem-e felfáztam, mert volt olyan hogy elmentem pisilni, és miután végeztem még mindig olyan érzésem volt mintha még mindig kéne pedig már nem jött semmi... és ilyen furcsa érzés volt mintha égett volna, igazából ezt nem tudtam hova tenni, ez lehet akkor a felfázás? mert nem fájt a hasam sehol meg vesém se meg semmi csak ez a tünet volt amit leírtam. amúgy köszönöm az eddigi válaszokat ha kimarad mindenképpen orvoshoz fordulok
2012. febr. 19. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!