Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lulu88 kérdése:
Terhes lehetek e?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek (Lindynette). Le ment1levél, és utána 2napra megtörtént az aktus közbe elszakadt az óvszer most 3nap) még nem jött meg.
Nem tudom mit tegyek, várjak még a mensire, vagy lehetek így egyáltalán terhes? Mit ajánlasz? Forduljak egy orvoshoz?
2012. febr. 15. 20:33
11/16 anonim válasza:
Nyugi, ha rendesen szedted a 21 szemet, nem hagytál ki egyet sem, akkor a tabi a 7 napos szünet alatt is véd :)
12/16 A kérdező kommentje:
köszi, ezt nem tudtam pedig már 1 fél éve szedem
2012. febr. 15. 21:55
13/16 anonim válasza:
na most nézzük helyesen látom e?
1. már 1 éve szeded, de nem tudtad hogy a 7 napos szünetben is véd?
2. hogy a fenébe lehetnél terhes ha 1 éve szeded?
3. aki fogamzásgátlód szed nem vehet be 72 órás tabit!
4. olyan gyógyszerről amit 1 éve szedsz, szerintem kicsit többet kellene tudnod!
14/16 anonim válasza:
Ha már egy éve szeded, mi a fenéért használtok még óvszert is? :O Nem azért szeded, hogy másképp ne kelljen védekezni?
15/16 anonim válasza:
Véd a 7 napos szünetben is. Ezt tudd. Nem kell 72 órás, ha mindig rendesen szedted az elmúlt 1 hónapban.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :) már nincs gond :)
2012. febr. 18. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!