Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy ( olcsóbb ) fogamzásgátló?
fogamzásgátlót csak az orvos írhat föl neked, ő majd elmondja hogy mik jöhetnek szóba.
3 hónapos pakk kb 6ezer forint
Szerintem ne spórolj a fogamzásgátló árán, ha még a 7500 ft-saknak is van mellékhatása, akkor mi lehet a 2500asban...
Én nem szedek, tapasztalatot nem tudok mondani, de ha iratni akarsz, akkor nőgyógyász, vagy védekezzetek óvszerrel. Ha elfelezitek a költséget, akkor kibírható, ennyit megér a biztonság, a gyerek is nagyon sokba kerül...
Remélem tudtam segíteni:)
20/L
Fogamzásgátlót csak a nőgyógyász irhatja fel neked!!
Én Cilestet szedek 4000ft körül van!
Szeretnénk áttérni a fogamzásgátlóra mert már több eset is volt, hogy kiszakadt szerencsére időben észre vettük! Ezért jobb a fogamzásgátló vagy van még egy megoldás no szex.
Ha drágát veszek az se biztos, hogy nem esek teherbe mert abba se lehet megbízni igaz? Vagy meglehet?
A legolcsóbb 2500-3000 /3 hó Aztán kapsz olyan 4000-4500 / 3 hó körül. Következő 6-7000 /3hó. Határ a csillagos ég.
Én lindynettet szedek, 6200 körül / 3 hó. Alacsony hormontartalmú, mégis szenvedek rengeteg mellékhatásától. Mercilonra váltok, az 7500 /3 hó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!