Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyibe kerül egy ( olcsóbb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül egy ( olcsóbb ) fogamzásgátló?

Figyelt kérdés
Érdeklődőm, hogy mennyibe kerül nem merek bemenni és scak úgy megkérdezni a gyógyszertárba inkább itt kérdezem meg. Milyen tünetek akadhatnak? (Példáúl: hasmenés, alergia...stb )
2009. jún. 3. 18:43
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
A legolcsóbb 3 hónapra 2500-3000 Ft, de ez a legrégibb, legtöbb hormontartalmú (már anyukám is ezt szedte 30 éve), a neve Tri-Regol! Ma már csak az öreg, sztk-s dokik írják fel, akik nem tájékozottak, hogy vannak már sokkal újabb, kevés hormontartalmú tabik is!
2009. jún. 3. 18:46
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

fogamzásgátlót csak az orvos írhat föl neked, ő majd elmondja hogy mik jöhetnek szóba.

3 hónapos pakk kb 6ezer forint

2009. jún. 3. 18:47
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ne spórolj a fogamzásgátló árán, ha még a 7500 ft-saknak is van mellékhatása, akkor mi lehet a 2500asban...

Én nem szedek, tapasztalatot nem tudok mondani, de ha iratni akarsz, akkor nőgyógyász, vagy védekezzetek óvszerrel. Ha elfelezitek a költséget, akkor kibírható, ennyit megér a biztonság, a gyerek is nagyon sokba kerül...

Remélem tudtam segíteni:)

20/L

2009. jún. 3. 18:49
 4/10 anonim ***** válasza:
49%

Fogamzásgátlót csak a nőgyógyász irhatja fel neked!!

Én Cilestet szedek 4000ft körül van!

2009. jún. 3. 18:50
 5/10 A kérdező kommentje:

Szeretnénk áttérni a fogamzásgátlóra mert már több eset is volt, hogy kiszakadt szerencsére időben észre vettük! Ezért jobb a fogamzásgátló vagy van még egy megoldás no szex.

Ha drágát veszek az se biztos, hogy nem esek teherbe mert abba se lehet megbízni igaz? Vagy meglehet?

2009. jún. 3. 19:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia!Egyik fog.tabletta sem bizti.Régebben a meriadne-t szedtem és védett.Mindenképp orvossal konzultálj.Ha 3hónap múlva is van mellékhatás fordulj hozzá.Ír másikat.Ez kisérletezés.
2009. jún. 3. 19:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Recept nélkül nem adnak fogamzásgátlót. Amúgy én tri regolt szedek, az valóban 3ezer 3 hónapra, ennél többet nem is akarok áldozni rá, nekem semmi bajom nem volt tőle. Egyszer váltottam drágábbra, de volt köztes vérzésem tőle. A doki mondta, hogy lehet tőle bajusz ilyesmi, de azt amúgy is gyantázom, de nem lett erősebb amúgy se. 35-40 éves kor után amúgy is azt fogják tanácsolni, hogy ne szedjen az ember, a gyerekek után meg jöhet az elköttetés
2009. jún. 3. 20:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Belara 6150 3 hónapra... :S:(
2009. jún. 3. 21:49
 9/10 anonim ***** válasza:

A legolcsóbb 2500-3000 /3 hó Aztán kapsz olyan 4000-4500 / 3 hó körül. Következő 6-7000 /3hó. Határ a csillagos ég.

Én lindynettet szedek, 6200 körül / 3 hó. Alacsony hormontartalmú, mégis szenvedek rengeteg mellékhatásától. Mercilonra váltok, az 7500 /3 hó.

2009. jún. 4. 07:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Ti melyiket ajánlanátok?
2009. jún. 4. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!