Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Talán én lennék az az 1%?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán én lennék az az 1%?

Figyelt kérdés
szoval..már 3dik napja kesik,pedig altalaban pontosan szokott megjonni!ma csinaltam tesztet,negativ lett! lehet hogy amiatt kesik h az elmult honapban tobb pasival is voltam,vagy ahhoz az 1%hoz tartozom,akiknek téves választ mutat a teszt?
2012. febr. 12. 12:49
 1/3 Alex Lion ***** válasza:
Ezt így kívül és távolállóként nehéz megmondani, de elképzelhető, habár ha védekeztél akkor nem tartom valószínűnek...
2012. febr. 12. 12:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát ha több pasival is voltál 1 hónapban.. gondolom óvszer nélkül. Nem ártott volna úgy is védekezni. Vagy azzal védekeztetek? Reméljük nem szedtél össze valamit, egy szimpla gombás fertőzéstől is késhet vagy kimaradhat. Vár még picit teszt, aztán nődoki!
2012. febr. 12. 12:52
 3/3 anonim ***** válasza:
A legutolsó aktusod utáni 14.napon fogja csak kimutatni a tesz a biztos pozitív illetve biztos negatív eredményt.
2012. febr. 12. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!