Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cypromixrol mi a velemenyetek? Esett mar valaki teherbe mellette?
Nem valószínű a terhesség, de tesztelt.
A fogamzásgátló hatása nem vitatott. Mivel erősebb is, mint a többi gyógyszer, megbízhatóan véd.
DE: Az előttem szólónak igaza van. Ez alapvetően egy igen erős hormonkészítmény, ami arra való, hogy a túl magas androgén szinttel rendelkező nőket kezeljék vele (jelei: zsíros bőr, pattanások, erős szőrösödés, hízás, hajhullás).
Csak fogamzásgátlás céljára nem adható, főleg nem ilyen idős korban.
Egyébként a problémák jórészt nem a szedés alatt, hanem a szedés után jönnek elő. Sajnos nagyon durva vérzészavarokat okozhat, és az sem ritka, hogy vkinek pont a szedése miatt lesznek
olyan problémái, mint amire eredetileg való a gyógyszer.
Egyébként elvileg ma már minden tabletta az "alacsony hormontartalmúak" közé tartozik, de összehasonlításképp:
a piacon lévő leggyengébb tabletták 20 mikrogramm ösztradiolt tartalmaznak, míg ez a gyógyszer 35-öt. Ami majdnem kétszerese!!!
Azt az orvost, aki ezt felírja, amellett, hogy meg kellene büntetni, nagy ívben el kellene kerülni.
Ha csak védekezésre kell a bogyó, akkor keress egy normális orvost, és írass olyat, amit fogamzásgátlásra fejlesztettek ki!!!
"Én is ezt a gyógyszert szedtem 3 évig, nincs és nem is volt tőle semmi bajom. "
És? Attól, hogy neked nem lett, másnak meg rengeteg baja lett tőle. Örülj neki, hogy a te szervezeted nem cseszte szét.
Nem is mondtam egy szóval se, hogy 100%, hogy baja lesz tőle, csak azt, hogy LEHET. Jóval nagyobb eséllyel, min bármelyik másik tabletta szedése esetén
"Az pedig hülyeség, hogy CSAK a mellékhatása a fogamzásgátlás!"
Nézz csak utána alaposabban.
Utolsó, hasonló szépek nálam is.
Én 2 időszakot csináltam, első 3 hónapig tartott, második csak 2. Pajzsmirigy, petefészekciszták első körben. Második körben pedig megfogant a babánk, ami a 14. héten pokoli kínjaim között el is halt.
Kérdező, válts fogamzásgátlót és orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!