Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Cypromixrol mi a velemenyetek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cypromixrol mi a velemenyetek? Esett mar valaki teherbe mellette?

Figyelt kérdés
Valahol azt olvastam hogy nagyon eros gyogyszer es maximum 6 honapig lehet szedni. Nekem az orvosom azt mondta hogy azert irja ezt mert gyenge es fiataloknak ezt szokta irni. Most terhes tuneteim vannak ma fogok tesztelni. Egyebkent pont most van meg de mar a 16odik szemtol barnas verzesem van es pisileskor alvadt ver darabok jonnek. Ha nem mulik menszesz vegere a dolog akkor felkeresem az orvosomat.
2012. febr. 8. 14:18
 1/8 nielindi ***** válasza:
ez nem gyenge gyogyszer. söt, mellékhatása a fogamzásgátlás, börproblémákkal küszködöknek szoktál felirni. ha neked a böröd miatt nem indokolt ez a gyogyszer, akkor irass fel mást. a dokik meg... azt irják fel legtöbbször, amelyik gyogyszergyárto céggel szerzödésük van.
2012. febr. 8. 15:16
 2/8 A kérdező kommentje:
nem semmi borproblemam nem volt meg is lepodtem mikor olvastam a beteg tajekoztatoban hogy mire valo es hogy csak van fog.gatlo hatasa vmint csak es kizarolag fog.gatlasi cellal nem alkalmazhato. egyebkent mar egy eve szedem. most lepett fel eloszor problema.
2012. febr. 8. 15:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem valószínű a terhesség, de tesztelt.

A fogamzásgátló hatása nem vitatott. Mivel erősebb is, mint a többi gyógyszer, megbízhatóan véd.

DE: Az előttem szólónak igaza van. Ez alapvetően egy igen erős hormonkészítmény, ami arra való, hogy a túl magas androgén szinttel rendelkező nőket kezeljék vele (jelei: zsíros bőr, pattanások, erős szőrösödés, hízás, hajhullás).

Csak fogamzásgátlás céljára nem adható, főleg nem ilyen idős korban.

Egyébként a problémák jórészt nem a szedés alatt, hanem a szedés után jönnek elő. Sajnos nagyon durva vérzészavarokat okozhat, és az sem ritka, hogy vkinek pont a szedése miatt lesznek

2012. febr. 8. 18:08
 4/8 anonim ***** válasza:

olyan problémái, mint amire eredetileg való a gyógyszer.

Egyébként elvileg ma már minden tabletta az "alacsony hormontartalmúak" közé tartozik, de összehasonlításképp:

a piacon lévő leggyengébb tabletták 20 mikrogramm ösztradiolt tartalmaznak, míg ez a gyógyszer 35-öt. Ami majdnem kétszerese!!!

Azt az orvost, aki ezt felírja, amellett, hogy meg kellene büntetni, nagy ívben el kellene kerülni.

Ha csak védekezésre kell a bogyó, akkor keress egy normális orvost, és írass olyat, amit fogamzásgátlásra fejlesztettek ki!!!

2012. febr. 8. 18:10
 5/8 anonim válasza:
Én is ezt a gyógyszert szedtem 3 évig, nincs és nem is volt tőle semmi bajom. Az pedig hülyeség, hogy CSAK a mellékhatása a fogamzásgátlás!
2012. febr. 9. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:

"Én is ezt a gyógyszert szedtem 3 évig, nincs és nem is volt tőle semmi bajom. "

És? Attól, hogy neked nem lett, másnak meg rengeteg baja lett tőle. Örülj neki, hogy a te szervezeted nem cseszte szét.

Nem is mondtam egy szóval se, hogy 100%, hogy baja lesz tőle, csak azt, hogy LEHET. Jóval nagyobb eséllyel, min bármelyik másik tabletta szedése esetén

"Az pedig hülyeség, hogy CSAK a mellékhatása a fogamzásgátlás!"

Nézz csak utána alaposabban.

2012. febr. 12. 18:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Na akkor elmesélem az én cypromixes történetem! Kuruzsló "orvos" felírta és 7 hónapig szedette velem amit(!) 2-3 hónapos kúrára írnak komoly hormonális és/vagy bőrproblémákra. Nekem pajzsmirigy, vérnyomás, gyomor, vese problémákat ajándékozott ez a csodás "gyógy"szer. Soha de soha nem fogok se az "orvos" se a gyógyszerek közelébe menni! Ne szedd szerintem, mert szétkapja a szervezeted. Védekess gumival inkább. Én ha visszacsinálhatnám megtenném.
2012. márc. 16. 12:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsó, hasonló szépek nálam is.

Én 2 időszakot csináltam, első 3 hónapig tartott, második csak 2. Pajzsmirigy, petefészekciszták első körben. Második körben pedig megfogant a babánk, ami a 14. héten pokoli kínjaim között el is halt.

Kérdező, válts fogamzásgátlót és orvost.

2012. márc. 25. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!