Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esélye, hogy terhes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye, hogy terhes lehetek az alábbi módon? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
A barátommal minden szex alkalmával gumival védekezünk. Soha nem is volt még ebből baj, nem szakadt ki, nem maradt bennem, semmi ilyesmi gond nem volt. Viszont amikor ott vagyunk a dolognál, amikor már mindeketten nagyon szeretnénk hogy berakja, beteszi gumi nélkül, és úgy csináljuk kb. 1 percig. Utána felhúzzuk a gumit, és úgy folytatjuk, tehát rendesen a gumiba élvez, és az aktus 3/4-e gumival együtt történik.Tehát még csak azt sem lehet mondani, hogy ez megszakított közösülés... Így ez mennyire veszélyes? Komoly válaszokat kérnék szépen, köszönöm előre is!
2009. jún. 2. 08:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
masodik vagyok es egyetertek az elottem szoloval.
2009. jún. 2. 13:23
 12/15 anonim ***** válasza:
18%
22 évesen gyereket csinálni, na az se semmi o.O
2009. jún. 2. 14:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy kis matematika.... neked 4 percig tart az aktus??

Egyébként félre téve a viccet, meg miegymást szerintem nem a legjobb megoldás.. Bár nekem van olyan ismerősöm, aki másfél éven át csak megszakítással élt, és nem lett BABA , de szerintem, ha biztosra akarsz menni, akkor vagy elkezdesz fogamzásgátlót szedni, vagy felhúzzátok mindjárt az elején azt a nyavalyás gumit. Ne haragudj, h ezt mondom, de muszáj felelősségteljesnek lenned, ha már a párod nem az kellőképpen.

2009. jún. 2. 16:16
 14/15 anonim ***** válasza:
81%
Az előváladéktól is simán teherbe lehet esni! Akik évek óta így csinálják, lehet hogy nem is lehet gyerekük!? Szóval ha biztosra akarsz menni, akkor vagy felhúzzátok már az elején a gumit, vagy ha érezni akarod a barátodat gumi nélkül, akkor meg kezdj el tablettát szedni! Megéri minden hónapban idegeskedni, hogy meg fog e jönni??
2009. jún. 2. 16:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Mivel nem végig védekeztek, simán teherbe eshetsz, mert mint tudjuk, az előváladékban is lehet sperma. Ha nem akarsz gyereket, akkor az 1. mp-től fel kell kerüljön a gumi!!!
2009. jún. 3. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!