Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha óvszer nélkül szexeltem a barátommal de nem élvezett belém mennyi az esélye h terhes lehetek? :$:/
Figyelt kérdés
a barátomnak latex alergiája van!2011. aug. 4. 21:21
3/22 szenszi válasza:
már mielőtt szexeltetek terhes lettél
4/22 anonim válasza:
sőtt már születésed óta terhes vagy
5/22 anonim válasza:
képzeld nekem is(én vagyok a lány) ,de feltalálták már a latexmentes óvszert mi azt használjuk,ha sokáig csináljátok előbb utóbb baba lesz
6/22 anonim válasza:
Gratulálok ön az 1653272372-ik ilyen kérdező nyereménye a válasz:
68,45213458%
7/22 Futurare válasza:
egy orkot hordozol a szíved alatt
8/22 anonim válasza:
egyébként nőgyógyász és ír fel fogamzásgátlót
9/22 anonim válasza:
100% h azvagy...mikor már tervbe vettétek akkor az agyalapi mirigyed férfi spermát termelt az agyadban, gyorspostán elsőbbségivel leküldte a méhedbe és ott találkoztak és Bumm így lett a kisbaba...sok sikert hozzá
ui: legközelebb ne beszéljétek meg h mikor feküdtök le és még gondolni se gondoljatok rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!