Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy terhes lehetek?
7 héttel ezelőtt amikor lefeküdtünk a barátommal kiszakadt az óvszer,én azonnal bevettem egy esemény utáni tablettát(rigesoft),már azon a héten megjött is a menszeszem,illetve azóta már 2.-jára is.Most fogamzásgátlót szedek,amit már 11 napja szedek.Állandóan hányingerem van,ami tudom,hogy lehet a gyógyszer mellékhatása is,de én még is aggódom.Az orvos nem vizsgált ki a gyógyszer felíratásakor.Szerintetek lehetek terhes?
Előre is köszönöm a válaszokat!

Szia! Nem hinném, hogy terhes lennél, de a biztonság kedvéért csinálj egy tesztet, legalább nem fogsz feleslegesen idegeskedni.
Amúgy a fog.gátló mellékhatása is lehet a hányinger, ebben az esetben jobb lenne, ha visszamennél az orvoshoz, és íratnál egy másik fajtát.

Az esemény utána tabletta bevétele után is terhes maradhatsz. Nekem azt mondta az orvos, hogy 100%-os, és biztosan nem leszek terhes... de terhes lettem és más betegségeim miatt, olyan gyógyszert szedtem, amitől a magzat maradandó károsodást szenvedett, ezért el kellett vetetnem. :/ :(
És ha a nődokid nem vizsgált meg, akkor lehet, hogy a gyógyszer mellékhatása. Inkább keress olyan orvost, aki elküld egy vérvételre!

Ha már kétszer menstruáltál azóta, akkor több, mint valószínű, hogy nem vagy terhes.
Mellékhatás.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!