Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esélye, hogy terhes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye, hogy terhes lehetek?

Figyelt kérdés

7 héttel ezelőtt amikor lefeküdtünk a barátommal kiszakadt az óvszer,én azonnal bevettem egy esemény utáni tablettát(rigesoft),már azon a héten megjött is a menszeszem,illetve azóta már 2.-jára is.Most fogamzásgátlót szedek,amit már 11 napja szedek.Állandóan hányingerem van,ami tudom,hogy lehet a gyógyszer mellékhatása is,de én még is aggódom.Az orvos nem vizsgált ki a gyógyszer felíratásakor.Szerintetek lehetek terhes?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. aug. 3. 11:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Engem sem vizsgált meg előtte, csak belém nézett. Szerintem ha a levél végéig az lesz, akkor menj vissza és az orvos gondolom megvizsgál és felír újat. Nekem csak az első 3 szemnél lehetett kb hányingerem és végig az első levél alatt mintha picit furábban éreztem volna magam, de semmi más.
2011. aug. 3. 11:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nem hinném, hogy terhes lennél, de a biztonság kedvéért csinálj egy tesztet, legalább nem fogsz feleslegesen idegeskedni.

Amúgy a fog.gátló mellékhatása is lehet a hányinger, ebben az esetben jobb lenne, ha visszamennél az orvoshoz, és íratnál egy másik fajtát.

2011. aug. 3. 11:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Az esemény utána tabletta bevétele után is terhes maradhatsz. Nekem azt mondta az orvos, hogy 100%-os, és biztosan nem leszek terhes... de terhes lettem és más betegségeim miatt, olyan gyógyszert szedtem, amitől a magzat maradandó károsodást szenvedett, ezért el kellett vetetnem. :/ :(

És ha a nődokid nem vizsgált meg, akkor lehet, hogy a gyógyszer mellékhatása. Inkább keress olyan orvost, aki elküld egy vérvételre!

4/7 axdsc ***** válasza:
10%
hogy a faszba lennél terhes istenem, le is írtad hogy kétszer is megjött a menzeszed... istenem...
 5/7 anonim válasza:

Ha már kétszer menstruáltál azóta, akkor több, mint valószínű, hogy nem vagy terhes.

Mellékhatás.

6/7 anonim ***** válasza:
Mellékhatás, nekem első hónapban enyhe hányingerem volt tabitól, de utána megszűnt.
2011. aug. 3. 11:56
 7/7 anonim ***** válasza:
nagy az Isten állatkertje..
2011. aug. 3. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!