Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm lehet terhes?
Figyelt kérdés
kb szerdán lett vége a menzeszének, csütörtökön már nagyon szerettünk volna lefeküdni egymással, de nem volt nálunk óvszer. egyszer beraktam neki picit de nem nyomtam be, és elovaladek se volt sok. majd szombaton szexeltunk óvszerrel, de előtte megint kicsit behelyeztem. mivel mind kettőnknek az első még nem is tudtam igazán behelyezni, neki fájt, és én is benaztan. amikor tényleg lefeküdtunk volt rajtam óvszer, és mindig kint élveztem el. még is kiderült, szülei ma viszik nőgyógyászhoz, idegesek, ahogy mi is.
nővérem szerint akinek két gyereke is van, szinte lehetetlen.
nem tudom mi lett velem, több eszem is lehetett volna, én nem szoktam ilyen felelőtlen lenni :S
2012. febr. 7. 10:15
11/11 A kérdező kommentje:
mondom nincs mentségünk, mindketten elmúltunk 18 én már 20 is, igazából nem azért raktam be, mert "majd kiveszem" hanem csak hogy milyen? ő mindent elmondt szüleinek.
2012. febr. 7. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!