Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló felíratása?!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló felíratása?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Igazából olyan gondba vagyok, hogy szedek egy fog.gátlót kb már 2 éve, de most elsőnek otthon hagytam, és egy hétig nem is fogok hazamenni. Az a helyzet, hogy itt, ahol járok egyetemre, nincs sajnos háziorvosom, viszont nekem holnap legkésőbb este be kellene vennem az első szemet. Így a kérdésem az lenne, hogy ha bármelyik háziorvoshoz besétálok, úgy hogy sosem látott vagy ismer, és én kérem hogy írja fel nekem ezt a gyógyszert (lindynette)akkor szerintetek minden további nélkül felírja, vagy ő ezt nem teheti meg előzetes vizsgálatok nélkül?

Lehet hülye kérdés, viszont nem szeretnék ilyen baki miatt, szünetet tartani a szedésben, szóval légyszi csak azok írjanak, akik biztosra tudják a dolgot! Köszönöm!

2012. febr. 5. 21:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Van a közelben nőgyógyászat? Abban nem vagyok biztos, hogy a háziorvos felírja-e.
2012. febr. 5. 21:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Az egyetemed kerületében/körzetében lévő nőgyógyászaton fel tudsz iratni,mert a diákigazolvány nyújt tb-t :)

Szóval irány az egyetemnél lévő nőgyógyász.

2012. febr. 5. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
fel írja az ottani doki is utánad néz a számítógépben és látni fogja ahol laksz mit szedtél.én anyum a vérnyomás gyógyszerével járt így
2012. febr. 5. 21:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Szia! Sajnos nőgyógyászom sincs ebben a városban! Viszont úgy tudom, ezt a gyógyszert rendes háziorvos is felírja, mert én már írattam a sajátommal, valamint ismerősöm is háziorvosával szokta a vényt megíratni, csak ugye most ilyen helyzetbe kerültem és nincs rá lehetőségem :\
2012. febr. 5. 21:52
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! Remélem holnap sikerrel járok! :)
2012. febr. 5. 22:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Én teljesen össze-vissza jártam az sztk-s nőgyógyászok vagy a házi orvos között, épp mikor melyik rendelt, és eddig mindig felírták. Betegség vagy hasonlók miatt egy orvoshoz szoktam menni, de csak egy receptet felírni azt bármelyik orvos meg tudja tenni, emiatt nem fogok variálni a szabadidőmmel, szóval megyek ha tudok, akihez tudok. Mutattam a dobozát, hogy ilyet szedek és kész, nekem felírták.

Szerintem ha elmondod az orvosnak, simán felírja, talán a házi orvos is, de ha nem, akkor menj el egy másik nőgyógyászhoz.

2012. febr. 5. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!