Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy is van ez? (fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy is van ez? (fogamzásgátló felíratása)

Figyelt kérdés

most megyek majd bogyót íratni. lenne pár kérdésem:

1. mindenképpen elküld vérvizsgálatra?

2. ha igen, akkor van esély rá, hogy még aznap vagy ez unyagúgy működik, mint egyébként?

3. kérhetem, hogy olyan bogyót adjon, amitől nem hízok?

4. kérhetem, hogy csak 1 havi receptet adjon?

köszi.

2010. júl. 1. 23:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nem.. nem aznap küld el.. ugyanis a vérvételre reggel kell elmenni, ugyh nem eszel,nem iszol..
2010. júl. 1. 23:38
 2/13 A kérdező kommentje:
köszi
2010. júl. 1. 23:39
 3/13 anonim ***** válasza:

1.Engem nem küldött vérvizsgálatra,de végzett nőgyógyászati vizsgálatot

3.Ő nem tudja előre,hogy te mitől fogsz hízni és mitől nem.Gondolhatod,hogy a nők többsége nem áll sorba,hogy olyan tabit kapjon,amitől biztosan hízni fog.Minden tabletta minden emberre másképp hat.Ha azt veszed észre,hogy hízol,akkor menj vissza az orvoshoz és ír fel másikat!

4.Kérheted,ha az adott fogamzásgátlóból van ilyen kiszerelés.Azért szoktam 3 hónapot felíratni,mert így nem kell havonta visszamenni,de a gyógyszertárban kiválthatok arról a receptről 1 havit is,minden hónapban egy havit,de így nem kell újra és újra dokihoz menni iratni!

2010. júl. 1. 23:40
 4/13 anonim ***** válasza:
ja, kérhetsz olyat, amitől nem hizol.. pl. a yaz, yasminelle, mercilon.. én ezektől nem hiztam ( habár yasminelle-t nem szedtem, csak a yaz-t, de az az utodja )
2010. júl. 1. 23:40
 5/13 anonim ***** válasza:

Szia.Nem rizsázok a kérdésekre írok választ:

1.Nem,nem biztos.Sőt,nagy valószínűséggel nem.Kérdi legfeljebb,hogy volt-e a családban ilyen meg olyan betegség,ha nem kiírja simán

2.Ha elküld,akkor általában 2-3hét múlva kerül rá sor

3.A bogyó mellékhatása a hízlalás.Az embernek a hormonháztartása felborul,ezért valamiből több,valamiből kevesebb lesz.A bogyók nem mellékhatásilag vannak besorolva.Mindegyiknél van esély rá.

4.Igen kérheted

Nincsmi

2010. júl. 1. 23:41
 6/13 A kérdező kommentje:
illetve még annyi, hogy nemrég voltam nőgyógyásznál -ennél a dokinál- más okok miatt és akkor adott papírt, hogy rendben vagyok, meg van más nőgyógyászati leletem is. ha azokat elviszem neki, akkor is küld további vizsgálotkra?
 7/13 anonim ***** válasza:

A barátnőmet pl. el sem küldte vérvételre,úgy felírta neki a Lindynette-t.Mondjuk én nem értek hozzá,de talán annyiban segített,hogy nem biztos,hogy elküldenek.

21/F

8/13 A kérdező kommentje:
kösziköszi
2010. júl. 1. 23:42
 9/13 anonim válasza:
Nem feltétlen küldenek vérvételre. Megkérdezik, hogy volt-e a családban valakinek szívinfarktusa, agyvérzése, trombózisa stb.(tehát, hogy hajlamos-e a véred rögképződésre). Ha nem volt, nem kell menni. Kérhetsz egy havit. Miért ne kérhetnél? :) És olyat is biztos tud, ami nem hízásra való.
2010. júl. 1. 23:43
 10/13 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kérhetsz 1 havit, de ha 3 havit ír, akkor is mondhatod a patikában, h csak 1 havit kérsz, kevesebbet joguk van kiadni, csak többet nem. Érdemes is 1 havival kezdeni a mellékhatások kitapasztalása miatt lehet, h váltani kell, és így olcsóbban megúszod. Nem mindig tudják elsőre belőni a tutit.
2010. júl. 1. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!