Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha teherbe estem és tovább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha teherbe estem és tovább szedem a bogyót lehet baja a babának? Lindinett20at szedek.

Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 22:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj, de elolvastad, hogy mit kérdeztél?

Ha eddig szedted, akkor hogy lettél terhes?

-első voltam-

2012. febr. 5. 11:19
 12/14 anonim ***** válasza:

Most egyesek tényleg ennyire gyengék?

A tabletta nem 100%-os. Akármennyire is hihetetlen egyesek számára, előfordul mellette terhesség.

A kérdező nyilván arra gondolt, hogyha mondjuk szedi, és az egyik levél szedése alatt teherbe esik, akkor leghamarabb akkor veszi észre, mikor kimarad a megvonásos vérzése. Addig meg nyilván szedi a tablettát, nem gondoljátok?

Sőt, olyan is előfordul, hogy vkinek nem marad el a megvonásos vérzése. Szépen megjön neki a szünetben, nem is gyanakodik, aztán mikor jönnek a rosszullétek, hányás stb, akkor esik le neki, hogy gond van.

Még egyszer elmondom: orvosok szerint NEM károsítja a magzatot, de amint észreveszi vki, hogy terhes, abba kell hagyni a szedését.

2012. febr. 5. 11:48
 13/14 A kérdező kommentje:

UTOLSÓ KÖSZÖNÖM! pontosan erre vonatkozott a kérdés . Ha tudnám h az vagyok nyilván nem szedném. Viszont becsúszhat ..és akkor tényleg csak cikluskor tudom meg .

A nem túl sok de értelmes választ köszi még1.

2012. febr. 5. 13:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem a válaszolókat kell lehurrogni, nyilván te nem fogalmaztál egyértelműen. Ha 20 ember hülye, és csak 1-2 okos, akkor lehet, hogy nem a 20-ban van a hiba...
2012. febr. 6. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!