Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet, hogy teherbe estem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés
A symicia fogamzásgátlómat 22 napja szedtem, aztán már nem használtunk a párommal óvszert. Ma kellett volna megjönnie, kezdek aggódni...
2012. jan. 27. 23:04
 1/7 anonim ***** válasza:
nyugi, van, hogy késik ilyenkor, vegyél tesztet!
2012. jan. 27. 23:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet.
2012. jan. 27. 23:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A fogamzásgátlók néha felborítják a havi idejét, lehet, hogy csak késik, de azért megérné egy terhességi tesztet is megnézni.
2012. jan. 28. 00:00
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. jan. 28. 00:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, nem kötekedni akarok, de a Symicia tudtommal 21 darabos, hogy vehettél be belőle 22-t?Nem tartottál szünetet?
2012. jan. 28. 08:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Azért írom, hogy 22, mert bevettem a 21 szemet, aztán 7 nap szünet, és elkezdtem a következő levéllel szedni, így hozzá számoltam. Bocsi, ha értetlenül írtam. Benne van a tájékoztatóban, hogy már az első szemtől véd, ha a menstruáció első napján veszem be. Így is tettem, de még mindig semmi... Kezdek aggódni, azt hiszem teszt lesz belőle...
2012. jan. 28. 17:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Jaaa, értem már:) A második levélnél már mindenképp védenie kéne.. Hányadik szünetes napodon vagy? Nekem először a 2.-on, aztán a 4.-en jött meg. De akkor sincs gond, ha a 7.-en jön. Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni:)
2012. jan. 29. 12:23

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!