Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nem baj, ha nem tartok szünetet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem baj, ha nem tartok szünetet?

Figyelt kérdés
Egybeesik a nyaralással a gyógyszermentes hetem, tehát akkor fog megjönni. És ez elég kellemetlen:S Olvastam itt már többször, hogy ha nem tartok szünetet két levél beszedése között, akkor nem jön meg. De biztos, hogy ettől nem lesz semmi probléma a szervezetemben? Kérem, olyanok írjanak, akik már csináltak ilyet!
2009. jún. 1. 11:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is többször csináltam már ilyet nyaralás alkalmával és soha nem lett semmi bajom tőle, a 2. levél után megtartottam a szünetet és rendesen megjött! 1-2x el lehet ezt játszani egy évben!
2009. jún. 1. 11:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem minden évben csináltam ilyet (versenyszerűen sportoltam) semmi bajom nem lett tőle. Nyugodtan csinálhatod.
2009. jún. 1. 11:56
 3/6 anonim ***** válasza:
64%

6 éve szedek fogamzásgátló gyógyszert, eddig ha jól emlékszem 3 alakommal fordult elő, hogy nem tartottam szünetet. Nem lehet tőle semmi bajod, viszont ezt a módszert csak és kizárólag végszükség esetén vesd be! Te tudod hogy a nyaralás neked mennyire az.

Mivel ez egy hormonális eszköz, nem a semmiért találták ki, hogy 1 hét gyógyszermentes nap legyen. Évente max. csak egyszer tegyél ilyet!Így nem lesz semmi bajod. És valóban nem fog megjönni. Nekem ettől függetlenül voltak tüneteim, pl. szédültem és görcseim is voltak amik máskor nagyon ritkán fordultak elő. Elmúltak, amikor ismét megjött. Mérlegelj! Szerintem úgy is élvezetes a nyaralás, ha menstruálsz. Úgysem arra fogsz figyelni.

2009. jún. 1. 11:57
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Ha három fázisú tablettát szedsz, nem fog elmaradni, hiába szeded tovább. Én is próbáltam, nem jött be. A barátnőim egyfázisút szedtek, nekik elmaradt, de csak végszükség esetén vetették be ők is.
2009. jún. 1. 12:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Drága Kérdező!

Olvasd el a gyógyszered tájékoztatóját, ott írják le, hogy szabad-e ezt ezzel a típusú gyógyszerrel, és milyen mellékhatások lehetnek. Vagy írd ide, milyet szedsz, elolvassuk neked, és megmondjuk.

Ha olyan gyógyszert szedsz, ami nem egyfázisú, lehet hogy nem egyszerűen kihagynod kell a szünetet, szóval mindenképp olvasd el a tájékoztatót.

Nekem a legnagyobb bajom ami az ilyen kihagyásból származott, az volt, hogy utána egy nappal tovább volt meg mint szokott, és nem a gyógyszerszünet végén, hanem már a 4. napon megjött.

2009. jún. 1. 12:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Előzőnek: Azért nem jött be mert a 3 fázisúnál úgy lehet ezzel játszani, hogy beszeded a levéllel és a következő csomagból az utolsó hetivel folytatod! Tehát az utolsó hetivel megegyező színűekkel.

Én 2 fázisút szedek. Nekem úgy van, hogy 7 kék és 15 fehér tabi van benne. Ha ki akarom hagyni a szünetet, akkor a köv. csomagból a fehér tabikkal kell folytatnom.

2009. jún. 1. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!