Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ez normális?
Volina fogamzásgátlót szedek 2012 jan 17-én kezdtem el mivel ez volt a menstruációm első napja. Szedtem minden nap rendesen, 5napig meg volt utána elmúlt. úgy írta a papír és mondta az orvos hogy ha a 21-et (1levél) beszedtem utána 7nap szünetet kell tartani és abba a 7napba fog megjönni a következő menstruációm. Majd a mai napon megjött pedig még csak 11 tablettát szedtem be még nem mindet (21db) ilyenről a papír egy szót nem említ
Mit tegyek? 17/L
Pecsételo vérzés
És ír róla a tájékoztató
Semmi baj.Szedd ugyanúgy ahogy kell a 21-ig tablettáig,utána tartsd meg a szünetet 7 napig,majd a 8.napon kezd el a következő levél tablettát szedni.
Még nem szokta meg a szervezeted,de kialakul majd ne aggódj.
ez a rész lenne az én problémám?
Mint minden gyógyszer, így a Volina is okozhat mellékhatásokat, melyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.
Gyakori mellékhatások (100 betegből 1-10 betegnél fordul elő): menstruációs zavarok, menstruáció közötti vérzés, emlőfájdalom, fejfájás, nyomott kedélyállapot, migrén, hányinger, hüvelyi folyás és hüvelyi gombás fertőzés.
menstruáció közötti vérzés,
Lehet h csak egyszer fordul elo. Ha tobbszor is v esetleg más mellékhatás is fellép kérhetsz gyógyszercserét az orvosnál
az első két hónapban akármikor megjöhet, lehet h rendesen de azis lehet h csak pecsételő vérzés
TELJESEN NORMÁLIS
mint írták előttem, most szokik hozzá a szervezeted:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!