Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy terhes legyek?
Elkezdtük óvszer nélkül többször is, de 5 percnél tovább sos ejutottunk mer flehuzta a párom az óvszert, és ugy folytattuk. Így sem ment el bennem ha bumiba ovlt ugy se másképp meg esély se volt rá.
Lehetek e így terhes esetleg ha minimális előváladék került belém?
2 hete késik a menszim (bár még nagyon nem állt be)
a Melleim is nagyon fájnak bár nekem mielőtt megjön mindig szokott, de most szokatalnul fáj.. Idegességtől is késhet vagy fájhat? mert nagyon ideges vagyok a félelemtől:S

Szerintem nem vagy az!Nyugodj meg,várj még pár napot,igyál meg 2 deci vörösbort,azt tuti segit.
Amugy egy cipőben jartunk,mert mi sohasem védekezünk és nekem is késett 2 hetet.De ma megjött:)Ugyhogy nyugi,tuti nem vagy az.Ha 7vége alatt nem jön meg,csinalj egy tesztet.Hány éves vagy?

szia remélem meg tudjuk egymást nyugtatni mert én is ugyan ebbe a cipőben járok mint te szóval remélem nekem is megjön és neked is és remélem te se leszel terhes de habár én hétfőn megyek nőgyógyászhoz ha netán addig nem lenne semmi de reménykedem benne h nincsen ki utód mert 15 évesen elég fiatal vagyok még ehhez a párom meg 19 éves....és én viszont beteg is vagyok nagyon erősen fel vagyok fázva....és ez is közrejátszik benne és én is nagyon sokat idegeskedek ez miatt...de én is kipróbálom a vörösboros cuccost mert az segíthet benne azt már én is halottam...szóval próbálj meg te is megnyugodni...és reménykedj nekem az mindig sikerült TUDOD A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA próbálj meg megnyugodni.....
drukkolok neked h megjöjjön..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!