Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet terhesség?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet terhesség?

Figyelt kérdés
Két hónapja szedek fogamzásgátlót! Tegnap szedtem be az utolsó szemet! A kb. 11 napig enyhe alhasi görcseim voltak, amik a menzesz közepétől kezdődtek, de két napja abbamaradtak, pedig az utolsó napon az alhasam jobb oldalán elég éles fájdalmaim voltak, de másnapra minden megszünt! Lehet, hogy a fogamzásgátló mellékhatása volt? Pár napja, meg olyan mintha pánikrohamaim lennének! Szédülés, bizsergés a kézben, lábban, utána enyhe légszomj! Párszor már paráztam hogy terhes lehetek, mert akkor vagy két hetet késett a menstruációm, de most mivel, hogy tablettát szedek, pontosan kell megjönnie, kb. két nap múlva! Az ilyen fajta stressz befolyásolhatja a megvonásos vérzés megjövetelét? Előzőleg pontosan jött meg, bár akkor nem paráztam, mert akkor még kiegészítőt használtunk!
2012. jan. 23. 11:09
 1/6 Bence_ ***** válasza:
Csinálj egy tesztet.
2012. jan. 23. 11:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez inkább a tabletta mellékhatása. Ha nem jön meg, csinálj tesztet. Ha nem múlnak el a pánikrohamaid, akkor mondj e a tablettáról, de legalábbis kérj másfajtát.
2012. jan. 23. 12:14
 3/6 anonim válasza:
Ha pontosan szedted akkor minimális az esélye,hogy terhes vagy. De ha kételkedsz csinálj tesztet. A tabletta szedésének első 3 hónapjában sajnos lehetnek mellékhatások, én azt tanácsolom neked, hogy menj el dokihoz és beszélj vele. De minden új tablettánál nehéz az első pár hónap, főleg ha nem szedtél előtte más fogamzásgátlót.
2012. jan. 23. 14:52
 4/6 A kérdező kommentje:
igen, pontosan szedtem. egy sem maradt ki. bár a párommal voltunk együtt a 7 napos szünet második napján, akkor még nem volt vérzés, de nem is ment el bennem. utána olvastam és mindenhol azt írják, hogy akkor is védelmet nyújt. bár egy csöppet így is parázok.
2012. jan. 23. 14:57
 5/6 anonim válasza:
A 7 nap alatt is véd a bogyó. Csak próbálj megnyugodni, sajnos a stressz felboríthatja a dolgokat, és persze, a a fogamzásgátló is. A testednek meg kell szoknia, hogy nem ő irányítja a ciklust, hanem más. De csak azt tudom mondani legjobb, ha elmész a dokihoz, mert elég rossz lehet ezeket a tüneteket elviselni, és biztos,hogy a dokid okosabb dolgokat mond mint én:)
2012. jan. 23. 15:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!! Igazából már jobban vagyok, csak néha ez a szédüléses dolog visszajön, de elég enyhén! Dokihoz sajna nem tudok elmenni, mert nem vagyok a lakhelyemen, és itt csak sürgősségi esetben fogadnak! majd meglátjuk mert elvileg holnap kéne megjönnie!
2012. jan. 24. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!