Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Helyzet következő: pasimnak sokkal gázabb lenne, ha én terhes lennék, mint nekem. Szóval azért az nem valószínű hogy letojja azt, hogy terhes leszek- e. Úgy szoktuk csinálni, hogy belém hatol óvszer nélkül, és csináljuk, de még sokkal sokkal azelőtt, hogy elélvezne, kicsúszik. Ja és próbálja a cuccot magában tartani. Szerintetek? Lehet belőle baba?2012. jan. 22. 17:40
1/10 anonim 

válasza:

Simán lehet.
És szerintem neked lenne sokkal "gázabb", ő bármikor leléphet, ha kiderül, hogy terhes vagy.
3/10 A kérdező kommentje:
El vagyok jegyezve, csak még nem vagyok nagykorú... És azért nem kéne, mert még nincs hova mennünk...
2012. jan. 22. 17:51
4/10 anonim 

válasza:

Igen, így is teherbe lehet esni. Tudod egy eljegyzést nem nagy dolog felbontani. A pasik azért veszik ilyen marha könnyen a dolgot, mert akkor lépnek le, amikor csak akarnak.
Szerintem előbb utóbb kegyetlen csúnyán rá fogsz cseszni.
6/10 anonim 

válasza:

Hogy ne lehetnél, még a szomszédod is!
7/10 anonim 

válasza:

Mi lenne, ha védekeznétek? Most komolyan?
8/10 A kérdező kommentje:
Pl h fele ennyire se jó?:O
2012. febr. 5. 19:20
9/10 anonim 

válasza:

Majd abortuszra menni milyen szuper lesz.
Nem csak óvszer van ám a világon.
10/10 anonim 

válasza:

Annyira túldimenzionáljátok ezt... Minőségi szeretkezés akkor is jó, ha védekeztek, ezek nincsenek összefüggésben. Mert a vége előtt kihúzni meg ilyenek, az biztos annyira jó. Nem is értem...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!