Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Előfordulhat terhesség ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordulhat terhesség ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek(symicia) már több hónapja. Decemberben volt amikor szedtem mellette antibiotikumot is, de utána még legalább egy hétig csak a fogamzásgátlót szedtem, s volt még a 7 napos szünet is. Rendben meg is jött a megvonásos vérzésem. Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy lehet e abból terhesség, ha a megvonásos után 3 nappal a párom elélvezett bennem, úgy hogy akkor már szedtem a következő levéllel. Most kell majd megjönnie 3 nap múlva, csak egy kicsit parázós vagyok, mert ez az első alkalom úgymond, hogy így védekezek. Kérlek, ha tudtok normális válaszokat adjatok.
2012. jan. 18. 15:16
 1/5 anonim ***** válasza:
hívj fel egy nőgyógyászt
2012. jan. 18. 15:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Az esély kicsi, nem kell paráznod.
2012. jan. 18. 15:21
 3/5 anonim ***** válasza:
A gyógyszer a megvonásos hét alatt is véd a terhességtől és utána is egyből,az én gyógyszerem papírján is ez áll,de ha nem vagy nyugodt keress fel egy nőgyógyászt.
2012. jan. 18. 15:22
 4/5 anonim ***** válasza:
A gyogyszer már véd a teherbeeséstol. Nem kell aggodni!
2012. jan. 18. 15:43
 5/5 anonim válasza:
nem lesz semmi baj, én is voltam már így! :)
2012. jan. 18. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!