Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEXKÉRDÉS kérdése:
Miért nem fért fel a condomgumi?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Életemben elsőnek szexre kerülhetett volna a sor, de nem tudtam felhúzni a condom gumit, mert nem fért fel... Elég vastag, egyáltalán lehetséges, hogy nem tudom felhúzni, vagy csak én voltam béna?2012. jan. 22. 01:17
11/19 A kérdező kommentje:
durex elite-t próbáltam, és a jó oldalon, ez tuti, de nem fért át a feje...
2012. jan. 22. 01:31
12/19 anonim válasza:
Fogadok, hogy a moziban is háttal ülsz.
13/19 A kérdező kommentje:
Nem vagy vicces! XD
2012. jan. 22. 01:34
14/19 anonim válasza:
Ha egyszer átment rajta akkor utána okés lesz, tágulni fog. Talán gyógyszertárban lehet kapni extra átmérőjűgumit, vagy próbáld ki a Comfort XL-t.
16/19 anonim válasza:
SEXKÉRDÉS kérdése:
sztem FAKE.
amúgy azért mert strasszelsz, és aki stesszel az bénázik...
próbáld nagyobbal, és először banánon...
18/19 anonim válasza:
A Durex Elite nekem is volt h nem jött fel, pedig sztem átlagos mérettel rendelkezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!