Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért nem fért fel a condomgumi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SEXKÉRDÉS kérdése:

Miért nem fért fel a condomgumi?

Figyelt kérdés
Sziasztok ! Életemben elsőnek szexre kerülhetett volna a sor, de nem tudtam felhúzni a condom gumit, mert nem fért fel... Elég vastag, egyáltalán lehetséges, hogy nem tudom felhúzni, vagy csak én voltam béna?
2012. jan. 22. 01:17
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Mármint a péniszem vastag... (nem a gumi)
2012. jan. 22. 01:18
 2/19 vnas00000 ***** válasza:
Lehet neked extra nagy kell :D
2012. jan. 22. 01:20
 3/19 A kérdező kommentje:
De ehez nem értek ! :S 18 éves vagyok, és még szűz, és kicsit idegesít, hogy nem fért fel a gumi ! :S Lenne egy lány lehet három héten belül, és ciki lenne, ha megint nem tudom felhúzni...
2012. jan. 22. 01:23
 4/19 anonim ***** válasza:
Menetrend szerint érkeznek, vagy mi?
2012. jan. 22. 01:23
 5/19 A kérdező kommentje:
nem, csak a lányt 9 éve ismerem kb, és már rég óta flörtölgetek vele, hogy mi lesz majd, ha ittalszik, és itt fog aludni ..! :D De nem ez a lényeg most :S a hossza az átlagos, de elég vastag... :S
2012. jan. 22. 01:24
 6/19 anonim ***** válasza:
Gyakorold, lehet hogy fordítva próbáltad, úgy meg nem megy. Egyébként elég rendesen képes tágulni, a pezsgősüvegre is felmegy, úgyhogy user error volt.
2012. jan. 22. 01:25
 7/19 A kérdező kommentje:
egy 15 éves lánnyal lett volna vsalami, aki elöttem csak egy fiuval volt, mundjuk akkor csak 17 voltam még, mert pár napja lettem 18... aztán nem tudtam felhúzni... pedig a jó irányba próbáltam.. :S akkor csak én vagyok hülye? :D
2012. jan. 22. 01:28
 8/19 vnas00000 ***** válasza:
Amúgy a fejedre is fel tudod húzni úgy hogy tényleg elég rendesen tágul.
2012. jan. 22. 01:28
 9/19 anonim ***** válasza:
Mondom, gyakorold, milyen márka volt amúgy? Mert az is lehet hogy nem "passzol",vagy nincs rajta elég síkosító, esetleg az óvszer volt hibás, pl én csak durexet használok emiatt.
2012. jan. 22. 01:29
 10/19 tevetke ***** válasza:
Én is arra voksolok, hogy fordítva próbáltad...
2012. jan. 22. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!