Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem fért be. Mit tegyek?

Nem fért be. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
szűz vagyok szexelni akartunk a barátommal de túl szűk voltam. mit tehetnék h táguljak? normális válaszokat ha lehet.
2011. szept. 5. 23:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

jobban izgasson fel a barátod

eleinte nekem EGY UJJAM fér be a barátnőmbe, ha csak úgy lenyúlok a bugyijába és benyúlok a hüvelyébe

de ha először szopogatom, masszírozom a melleit, vadul lesmárolom, nyakának mindkét oldalát végigharapdálom, először bugyin keresztül izgatom a csiklóját akkor jóval nedvesebb lesz érezhetően és akár három ujjam is befér egy kis ujjazás után

2011. szept. 5. 23:12
 2/11 DJ_Whiteman ***** válasza:
Neked semmit, neki kellene felizgatnia rendesen:)
2011. szept. 5. 23:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem szárazon kell betolni a brét. Amíg nem vagy nedves, addig szopogasd neki.
2011. szept. 5. 23:13
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Faragjatok le a szerszámból egy kicsit.
2011. szept. 5. 23:31
 5/11 anonim válasza:
síkosító gelé. Nme szégyen nagyon jó tud lenni.
2011. szept. 6. 00:16
 6/11 anonim ***** válasza:
na itt is kíváncsi volnék a korra, meg hogy mióta jártok....
2011. szept. 6. 10:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"Neked semmit, neki kellene felizgatnia rendesen:)"

Ebben van valami, de nehogy már a csajnak ne kelljen dolgoznia előjáték, illetve szex közben hé! Nem szeretem azt a felállást, hogy, ha egy csaj nem él át orgazmust pl, akkor az a pasi hibája és pont. LEHET, hogy így van, de csomó csaj csak fekszik csendben és várja a sült galambot.

Egyébként lényegében tök igaza van a hozzászólónak, nem voltál kellően intenzív izgalmi állapotban. A puncidon egy baba is kifér, szóval egy farok befogadása nem jelent problémát, csak kellően meg kell hozni a kedvét annak befogadására, szóval előjáték és előjáték.

2011. szept. 6. 12:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Vagy várni még pár évet. Kislányoknak nem ajánlott...
2011. szept. 7. 14:29
 9/11 anonim válasza:

Én nem rég vesztettem el a szüzességem kb 1éve .. először nekünk sem ment minden simán .. először legyen egy tartósabb előjáték pl csókolózzatok és közben masszírozza a melleidet a barátod te pedig kezd el simogatni a péniszét .. majd ha érzed hogy kezdesz nagyon ráhangolódni fogd meg a kezét csúsztasd végig a hasadon a kezét egészen oda le .. és mutasd közbe neki hogy simogasson ott is és akkor ha elég nedves leszel azt ő érzi de ha mégsem akkor súttogd a fülébe: 'csináld kérlek' nálam bejött .. :$

én egy évig voltam együtt a barátommal és mikor fél évesek lettünk akkor vesztettem el mert fülig szerelmes voltam .. mikor vége lett a kapcsolatunknak sokáig küzdöttem érte :/ de most ismét boldog párkapcsolatot élek bár lehet fiatal vagyok (16 éves) de legalább tudok élni .. ja és k*rva sem vagyok mivel ő nekem a 2. .. :$ bocsi hogy ezt is leírtam csak nem akarom hogy belém kössenek..

16/L

2011. szept. 8. 14:59
 10/11 Crüxox válasza:
56%
Mit foglalkozol vele.? Minden nélkül told be a pélót erősen aztán pumpáld (előtte itasd le xD )
2011. szept. 8. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!