Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló+cigi=halál?
Sétálsz az utcán, és fejedre esik egy cserép. Vagy épp
felugrik a járdára egy autó, és elgázol. Sok féle módon
meg lehet halni. De a fogamzásgátló + cigi nem jellemző.
Itt értelmes válaszokat találsz. A lényeg: összekapnak egymással,fokozhatja a mellékhatásokat, stb.
Persze nem mindenkinél de valaki fogékonyabb rá. Ha egy embernél is fennáll a veszély akkor jobb ha az ember az orvosára hallgat mert nem tudni hogy abba a kevés százalékba vajon beletartozunk-e.
Mellesleg a cigi már önmagában is szar le kéne tenni de hát ez az ő élete.
NOPE..
Ha szives a barátnőd, akkor arra rámehet a cigi. Mennyit is szívott? 2 doboz/nap 5 éven át? Mert akkor tényleg okozhat problémákat. Egyeseknél.
Szerintem a csaj szülei megkérték a nőgyógyászt, hogy ijesszen kicsit rá a leánykára.
"Barátnőmnek kihagyott a szive"
Minden egyes tüsszentésnél megáll... Szóval annyira ez nem nagy szó.
Köszönöm a válaszokat!!!
A link amit küldött az egyik személy az nagyon jó, ... nem, a barátnőm kb. 1 doboz ami 2 napig is tartott ... azt tudom, hogy a tüsszentésnél megáll, de a tüsszentésnél természetes.Én 3 éve cigizek, tudom hogy káros meg minden, de ez van.Minden ami káros az rossz és vonz ;) ... amúgy a trombózis lehet úgy is ha mellette nem cigizek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!