Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nuvaring gyűrűről mik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nuvaring gyűrűről mik a tapasztalaitok?

Figyelt kérdés
Nem is tudtam, hogy ilyen létezik, itt ovlastam róla először, gyorsan meg is kerestem neten. Ott viszont igazán nem derültek ki számomra oylan dolgok, amik komolyan érdekelnének: szóval ez a cucc, felhelyezet és nem érzed? ott vana hüvelyedben és nem zavar? nem esik ki? el nem tudok képzelni ezt hogy tényleg működik... mondanátok róla pár szót? :)
2009. máj. 27. 15:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én fél éve használom. Nekem bevált. Szex közben sem érzem.
2009. máj. 27. 15:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, had kérdezzem már meg mi ez a dolog, mert sehol nem találok róla semmi érdemlegeset.
2009. aug. 11. 15:37
 3/11 anonim válasza:
Ez egy hüvelygyűrű. Havonta kell felhelyezni, 21 napig van fent, addig nem kell vele foglalkozni. Nem mozdul el, nem esik ki, szépen "behelyezkedik". Szex közben sem lehet érezni. Én csupa jót hallottam róla, 4 éve kezdtem el, nemrég hagytam abba, mert kisbabát szeretnénk. SEmmi gondom nem volt tőle. Nem olcsó, de nekem megérte, hogy nincs mellékhatás (nyilván mindenkinél más) és hogy nem kell vele foglalkozni csak havonta egyszer.
2009. aug. 11. 16:18
 4/11 anonim ***** válasza:

Hogyan kell felhelyezni úgy hogy 21 napig ne essen ki..ha mondjuk közbe sportolok,futok és egyéb tevékenységet folytatok?

És biztos a teljes védelem?

2009. aug. 11. 18:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én egy éve használom. Én is sokat futok, nem esik ki ígysem. Biztomságos, jobb mint atabi, mert nem kell odafigyelned hányásra, hasmnésre. Én nagyon szeretem.
2009. aug. 11. 19:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
én sem éreztem se szex közben sem máshogy, de én 1 hét után kiszedtem mert nem bírtam...fájtam tőle... és utána nem jött meg..így arra is gyógyszert kaptam. szóval ha nem vállna be ne vedd ki, hanem a doki!
2009. aug. 11. 19:36
 7/11 anonim válasza:
Ez egy rugalmas gumigyűrű, amit két ujjal megfogsz, összenyomod, egyik lábad felemeled, vagy legugolsz, a hüvelyed bejáratához helyezed, kicsit feltolod, mint a tampont és amikor elengeded, akkor ismét felveszi a karika formát és behelyezkedik. Nem tud leesni, neked kell felnyúlni érte és az ujjaddal levenni. Nem is tud túl mélyre se menni, mert 5 cm átmérőjű. Ezt egyébként nagyon nehéz így elmagyarázni, az én dokimnál volt, ő megmutatta, hogy hogy működik, eleinte én is féltem tőle, de tényleg nem volt gond (4évig). Ha nem sikerül felhelyezni elsőre, mert mondjuk kiesik a kezedből stb., nincs gond, le kell mosni, és újra próbálni.
2009. aug. 12. 08:33
 8/11 anonim ***** válasza:

-És senki nem lett terhes mellette?

-Nem tapasztaltatok negatív hatást?

2009. aug. 12. 15:52
 9/11 anonim válasza:
Sok ismerősöm használja. Nem lettek terhesek mellette.
2009. aug. 12. 16:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Én sem lettem terhes mellette. Negatívat nem tudok mondani.
2009. aug. 12. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!