Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így is hat a fogamzásgátló?
Nem kellett volna kettő a hónap közepén. Ha az is kijön akkor beveszel egy harmadikat? Naponta egyet szabad bevenni.
Ha nem tud felszívódni, mert hánysz, vagy hasmenésed van, akkor egy hétig kiegészítő védekezést kell alkalmazni.
1. a hét napos szünetben egyáltalán nem véd
2. nem szabad kettőt bevenni egymás után
3. olvasd el azt a k*rva betegtájékoztatót
szerintem igen.
én egyszer véletlenül 2-t vettem be egy este (sokat ittam, elfelejtettem, hogy már bevettem), és akkor beszéltem nőgyógyásszal, és azt mondta, semmi probléma, egy nappal rövidül a ciklusom, de véd.
ja am csak úgy mellesleg, ha beveszed a foggátlót, és 3 óránál kevesebb idő elteltével megy a hasad, akkor nem a foggátló, meg a legutóbbi étkezésed jön ki, hanem a 2vel azelőtti. szóval tuti nem jött ki a foggátló.
ja és hasmenéskor is csak súlyos hasmenéskor kell pótolni a bevett szem helyett még egyet. súlyos hasmenés az meg olyan, hogy egész nap nagyon sokszor kell kakilnod, pl óránként, és teljesen híg. ezt csak az elkövetkezendő esetekre mondom tanulságként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!