Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak holnap tudom elkezdeni a fog. Gátlót. Mit tegyek? (lent kif. )
Figyelt kérdés
Ma kellett volna elkezdenem, de csak holnap kapom meg róla a receptet.
Kb. két éve szedem (Yasminelle), tegnap járt le a 7 napos szünetem.
Ha csak holnap kezdem el, az nagy gond? Már végigböngésztem a tájékoztató füzetét, de erről nem írt semmit.
2012. jan. 18. 11:38
1/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy 72 órán belül lehet pótolni a kimaradt gyógyszert. :)
2/3 Nazira válasza:
A tájékoztatóban benne kell legyen a rész, h ha elfelejtettem bevenni a gyógyszert de megkérdezheted a patikust ő általában tudja mit kell.
3/3 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy vagy akkor kihagyom ezt a hónapot és a következőtől szedem (ez olyan fajta, amit a mestruáció első napján kellett elkezdeni még anno), vagy hogy szedem holnaptól, de akkor egy hétig óvszert is használunk...
Melyiknek lenne több értelme?
2012. jan. 18. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!