Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koplalás egy kis galamb húsa és torma?
Állítólag ez egy mai napid működő Fogamzásgátlás modszer... igaz ha igen kipróbáltad e már?
A "recept" szerint egy kisütött kisgalamb mellhusát kell megenni hétfőn utána koplalni majd bőséges tormát feldugi magadnak.
A kérdés halál komoly! egy keleti faluban hallottam! Működik?
a torma nem csípi a hüvelyt? egyszer csípős paprikát ettem, majd a barátnőmet ,,megkóstoltam``
nem volt kellemes érzés neki
"bőséges tormát feldugni"
már a gondolata is fáj O.O
ma 22:08
Az nem férne fel -.- a kérdés komoly
Működik! Ugyanis kizártnak tartom, hogy az aki "bőséges" tormát dug fel magának, az a szexel akar majd az elkövetkező hetekben foglalkozni.
Egyébként még érdekelne ez a "keleti" falu.... Mert ha távol-keleti mint pl. Tájföld, Vietnám és társai, akkor szigorúan wasabit (vizitorma) használj, különben lehet, hogy nem szerzel maradandó sérüléseket, és lehet, hogy még az életben ráfanyarodsz a szexre...
de ha Kelet-magyarországi... akkor nyugodtan használj bolti reszeltet.
OMG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!