Koplalás? Mik a Hátrányok előnyök?
Hátrány: izombomlás, szédülés, betegség, rossz közérzet.
Előny: Gulág-életérzés, csont és bőr, elesett emberek napi érzéseinek megismerése, afrikai éhezők helyzetének átélése, majd leküzdhetetlen ch éhség és a dupláját lehet visszaszedni amit leadtál.
semmi előnye nincs, és ha az egészséged nem is fontos számodra, amiről meggyőzhetlek, hogy hülyeség, az egyszerű:
aki koplal, vagy alig alig jut táplálékhoz, annak a szervezete megpróbál alkalmazkodni a helyzethez és a lehető legjobban felhasználni a bevitt tápanyagot az utolsó cseppig és felkészül arra, hogy máskor is jöhetnek koplalós időszakok. amikor vége a koplalásnak, és elkezdesz normálisan enni, onnantól iszonyatos hízásnak indulsz, mert a szervezeted minden csepp táplálékból (amit eddig emésztés nélkül kikakiltál) zsírt gyárt, hogy ha majd legközelebb újra koplalsz, legyen mit felhasználni.
Nagyon nem ajánlom, rendes fogyásra is alkalmatlan, az izmot ugyanis könnyebb bontani, mint a zsírt, ezért először abból fogysz, tehát csont és zsír leszel izom nélkül.. undi.
előny: pénz megtakarítás a család számára, tudom hogy ha főztem, sütöttem valami energiadúsabb kaját és elmegyek másnap dolgozni, akkor tudom hogy ha hazamegyek akkor is ott lesz, nem ette meg előlem senki:D kevesebbet kell vásárolnom/főznöm, így kevesebbett is kell cipelnem, és ritkábban kell mennem=több szabadidő magamra
kevesebb mosogatás, mikróba való melegítés=energiaspórolás, kevesebbett kell főznöm= gázspórolás
na jó csak hülyülök:D:)
Hátrány: izomveszteség-igen szívizom is, leépülés, körömtöredezés/gyengülés, hajhullás, töredezés, fakóság, sápadtság, végtagfájdalmak, szédülés, fejfájás, látásromlás, halucinálás, elesettség, fáradékonyság, székrekedés, gyomorfájdalmak, koncentrációság elvesztése-munka, tanulási eredmények romlása, szív(Izom) fájdalom
remegés, fázás,
Előnyök:
-gyors fogyás
-úgy érzed, uralod a tested
-látványos fogyás!
-a korgó gyomor érzése hálás
-úgy érzed lelkileg erős vagy
Hátrányok:
-fizikai gyengeség
-binge-veszély: azaz utáni hatalmas bűntudat
-koncentrációs zavarok egyeseknél(nálam nem)
-ha túl gyorsan állsz vissza a normális étrendhez sokat hízhatsz(vissza)
-vitaminhiány esetén:hajhullás, sárgás bőr, köröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!