Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hatott a 72 órás tabi?
Az aktus után pontosan 12-13 órára vettem be, de nem jelentkezett vérzés, és már 8. napja késik. A teszt pedig pozitiv lett...
Egy évvel ezelőtt vettem be életem első 72 órását de akkor 3 napon belül megjött a menzim...Most mi lehetett a baj? :(
ne reagálj az ilyen "miért nem védekeztél, miért nem gumival" dolgokra, mert egy végeérhetetlen vitát provokálnak.
sajnálom az eseted :( sajnos nem mindig hatnak, lehet, h rögtön megtermékenyültél, és akkor már a tabi nem segít. nem kampányolok az abortusz mellett, de megértem a döntésed, és szerintem jól döntesz. az ember sosem tud 100%osan védekezni, és a sok-sok okoskának: láttam már nőt, aki RENDESEN, PONTOSAN szedte a tablettát, és terhes lett. sőt, olyan nővel is beszéltem, aki spirál mellett lett terhes, pedig elvileg a spirál mellett aztán lehetetlen. néha becsúsznak ilyenek. ez az a hibaszázalék, ami orvosnak csak egy statisztikai mutató, de annak, aki áteli, rohadtul szar... :(
Miért nem olvastad el a betegtájékoztatót?? Feketén fehéren le van benne írva, hogy az esemény utáni tabletta NEM 100%-os. Nem s értem, miért él ebben a hitben annyira sok ember.
Ha megtermékenyült a petesejt, mire bevetted a tablettát, akkor nem hat.
Értem én, hogy szar helyzetben vagy, csak az értetlenkedést nem értem, hiszen feltételezem ha már kétszer használtál tablettát, akkor elolvastad a tájékoztatóját is, ugyanis azért rakják mellé.
Azt sem teljesen értem, hogy azt írod, először szakadt el a gumi, de másodszor vettél be tablettát...
Nem akarok én itt ítélő bíróskodni, de mindkét fél hülyeséget (is) beszél... 17 évesen egyáltalán nem lenne kirívó eset, hogy valaki fog.gátlót szed, bár ha eddig nem volt gond a gumival, megértem, hogy nem vágtál bele. Az nem túl 'okos' indok, hogy nem akarod a szervezetedet leterhelni, mert ahogy az előző is írta: egy esemény utáni jóval nagyobb kárt tud okozni, és mint látod, jelen esetben feleslegesen is kutyulja meg a hormonjaidat. És ilyen baleset bármikor becsúszhat...
A kedves kioktatókkal viszont abban nem értek egyet, hogy itt szapuljátok szerencsétlen kérdezőt, hogy nem tud védekezni és hasonlók... Segítséget vagy legalábbis egy kis együttérzést várt volna (vagy ha ezzel nem szolgálhattok, a 'szátok befogása' még mindig egy opció), nem pedig kioktatást - egy kicsit jó lenne, ha a helyébe képzelnétek magatokat. Az ilyen megjegyzéseket tessék már az olyan kérdésekhez tartogatni, hogy "védekezés nélkül szexeltünk, lehetek terhes?".
Hát kislány, ez benne van a pakliban, ha az ember szexel.
Ha nem akarsz fogamzásgátlót szedni, akkor ajánlom, 72 órás tabit se vegyél be, mert az is hormonkészítmény, csak cseppet durvább a rendes tabiknál.
És nem oltogatni kell a válaszadókat, nem mi vagyunk bajban, és a te problémádat sem mi okoztuk.
Én csak annyit mondok: aki 17 évesen annyira felnőttnek érzi magát, hogy szexuális életet éljen, annak ugye nem probléma, ha becsúszik a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!