Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hatott a 72 órás tabi?
Figyelt kérdés
Az aktus után pontosan 12-13 órára vettem be, de nem jelentkezett vérzés, és már 8. napja késik. A teszt pedig pozitiv lett...
Egy évvel ezelőtt vettem be életem első 72 órását de akkor 3 napon belül megjött a menzim...Most mi lehetett a baj? :(
2012. jan. 15. 15:42
1/19 anonim válasza:
Uhh, sajnálom h ez történt veled. Nem hánytad ki v vettél be fejfájásra gyógyszert? Egyébként ugye ez sem 100%-os, sajna te abba a 17%-ba estél akinél nem hatott...
2/19 A kérdező kommentje:
Ez az h nem vettem be semmit, pont karácsony napján volt, igy még a családommal sem koccintottam a vacsinal :D
2012. jan. 15. 15:47
3/19 anonim válasza:
Hát akk hiper termékenyek lehettek a pároddal. :D
Ha lehet tudni, megtartod? Azért örülsz?
4/19 fehér gandalf válasza:
XD
milyen nevet adsz neki?
5/19 A kérdező kommentje:
Még bizom benne, h nem estem meg, mert már régebben küldtek nőgyógyászhoz ciszta miatt, de elhanyagoltam, ez az én hibám, tudom. holnap megyek dokihoz majd kiderül... De nem valószinű, h megtartom, 17 éves vagyok... És még csak gimis, fősulit tervezem...nagyon sajnálom, ha meg kell tennem :( amikor megtudtam szószerint sokkba estem :(
2012. jan. 15. 15:52
6/19 anonim válasza:
a probléma az, hogy utólag akarsz okos és felelősségteljes lenni. gondolni kellett volna a védekezésre, akkor most minden rendben volna.
még mindig nem biztos, hogy terhes vagy, ezt csak az orvos tudja megállapítani 100%-kal. menj el holnap és kiderül.
7/19 A kérdező kommentje:
Fehér G.:
én nem örvendeznék ennyire más "kárán", mert vld ugyanugy megtörténhet és akkor meglátjuk te hogyan fogsz hozzáállni a dolgokhoz...
2012. jan. 15. 15:53
8/19 A kérdező kommentje:
védekeztünk, 100.ból először szakadt ki a gumi okoskám :)
2012. jan. 15. 15:54
9/19 anonim válasza:
Jajj utolsó hagyjál már ezzel a dumával. Aki teljesen ki akarja zárni a terhesség esélyét az nem szexel, nincs 100%os módszer arra h ne ess teherbe, a kérdező elment és amilyen gyorsan csak tudott szerzett és bevette a bogyót. Az ilyenektől feláll a hátamon a szőr!
10/19 anonim válasza:
okoskám, akkor nem gumival kellett volna... főleg ha mint írtad, már 100-szor csináltátok és nem egyéjszakás volt. nem én vagyok most szar helyzetben hanem te, úgyhogy kicsit elkéstél azzal, hogy magadat próbálod jó színben feltüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!