Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most mivan? Nagyon sürgős,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mivan? Nagyon sürgős, komoly válaszokat várnék

Figyelt kérdés

terhességi tesztet vettem, ez áll benne: A Medi-lab alkalmas a megtermékenyített petesejt beágyazódása után már három nap múlva a terhességet kimutatni! Ha ön a vizsgálatot a várt menstruáció idején( vagy akár már 2 nappal előtte) végzi el,akkor a teszt terhesség esetén pozitív eredményt ad."

a kérdés tehát: ha én nem a " várt menstruáció idején( vagy akár már 2 nappal előtte)" végzem el a tesztet, akkor az terhesség esetében sem fog pozitív eredményt mutatni?? vagyis csak ebben a pár napban lehet megállapítani hogy terhes vagy.e?

2012. jan. 13. 01:02
 1/7 anonim ***** válasza:
ilyenkor nem ajánlatos ilyen fontos kérdést feltenni mert csak TROLLKODNAK!!Délben rakd fel újra,mert most nincs értelme ha rám hallgatsz.Én nemtudom rá sajnos a választ mert fiú vagyok és nemértek ehhez.
2012. jan. 13. 01:09
 2/7 Macs1209 ***** válasza:

Nem éppen. Bár nem ismerhetek pasiként minden tesztet,

szerintem a fals eredményre akart kilyukadni.

Olvasd el még1x... mert így teljesen hülyeség, amit

a gyógyszertár ír.

Csúnya lenne, ha csak akkor tudná kimutatni.

2012. jan. 13. 01:13
 3/7 Macs1209 ***** válasza:

gyógyszertár >> gyógyszergyár

Elírtam, sry.

2012. jan. 13. 01:14
 4/7 anonim ***** válasza:

szia! Ez összességében annyit jelent hogy menstruációs időszakban kell a tesztet megcsinálnod!

21/l

2012. jan. 13. 01:19
 5/7 anonim ***** válasza:
az kizárt dolog mert nem tudom
2012. jan. 13. 04:27
 6/7 anonim válasza:

Szia! Egy terhessegi teszt akkor ad nagyobb biztonsággal igaz terményt ha a nemvart napján vagy utána csinálod meg ( akár 10 nappal is). Nekem Egyebkent ez a tesz a nemvart elott 5 nappal

Mar kimutatta, most vagyok 9+4 hetes:)

2012. jan. 13. 06:47
 7/7 anonim ***** válasza:

A peteérés után (ami ciklus 14 napja általában) 7-10 nappal van a beágyazódás, ehhez képest 3 napon belül kimutathatja. A legideálisabb, ha megvárod a menzesz idejét, és aznap tesztelsz, vagy utána.

Természetesen nem csak ezekben a napokban lehet a terhességet kimutatni, hanem ezután is.

26 hetes kismama.

2012. jan. 13. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!