Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mivan? Nagyon sürgős, komoly válaszokat várnék
terhességi tesztet vettem, ez áll benne: A Medi-lab alkalmas a megtermékenyített petesejt beágyazódása után már három nap múlva a terhességet kimutatni! Ha ön a vizsgálatot a várt menstruáció idején( vagy akár már 2 nappal előtte) végzi el,akkor a teszt terhesség esetén pozitív eredményt ad."
a kérdés tehát: ha én nem a " várt menstruáció idején( vagy akár már 2 nappal előtte)" végzem el a tesztet, akkor az terhesség esetében sem fog pozitív eredményt mutatni?? vagyis csak ebben a pár napban lehet megállapítani hogy terhes vagy.e?
Nem éppen. Bár nem ismerhetek pasiként minden tesztet,
szerintem a fals eredményre akart kilyukadni.
Olvasd el még1x... mert így teljesen hülyeség, amit
a gyógyszertár ír.
Csúnya lenne, ha csak akkor tudná kimutatni.
gyógyszertár >> gyógyszergyár
Elírtam, sry.
szia! Ez összességében annyit jelent hogy menstruációs időszakban kell a tesztet megcsinálnod!
21/l
Szia! Egy terhessegi teszt akkor ad nagyobb biztonsággal igaz terményt ha a nemvart napján vagy utána csinálod meg ( akár 10 nappal is). Nekem Egyebkent ez a tesz a nemvart elott 5 nappal
Mar kimutatta, most vagyok 9+4 hetes:)
A peteérés után (ami ciklus 14 napja általában) 7-10 nappal van a beágyazódás, ehhez képest 3 napon belül kimutathatja. A legideálisabb, ha megvárod a menzesz idejét, és aznap tesztelsz, vagy utána.
Természetesen nem csak ezekben a napokban lehet a terhességet kimutatni, hanem ezután is.
26 hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!