Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 2 hete együtt voltam 1 pasival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ramona4 kérdése:

2 hete együtt voltam 1 pasival alkalmilag és hát nem védekeztünk, de most 4 napja késik a mensim lehetséges hogy teherbe estem? 19/L

Figyelt kérdés
terhesség
2012. jan. 10. 19:22
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! Már tudom miért születik annyi hülye ember...
2012. jan. 10. 19:47
 12/33 anonim ***** válasza:
sajnos simán lehetséges. de akkor számoljunk egy kicsit, mert ugye eléggé szűk az az időablak, amikor teherbe lehet esni. ( 3-4 nap max) az első kérdés az, hogy szabályos e a menstruációd? illetve hány napból áll.Hogy ki tudd számolni a peteérés időpontját ahhoz kell a ciklus hossza( ugye általában 28 nap). Na most ovuláció elviekben a 14.napon van, utána két hétre jön meg a menstruáció. Ovulációig eltelt idő változhat, viszont az ovuláció utáni ún. luteális fázis mindig 2 hét. Tehát ha 28 napos a ciklusod és 4 napja késik, akkor 6án kellett volna mejönnie. tehát két héttel előtte volt ovulációd,ami dec 23-a. Ha most dec22,23,24,25 körül szexeltél akkor elég nagy rá az esély. Ha nem és mázlid van akkor megúsztad. De máskor védekezz!
2012. jan. 10. 19:54
 13/33 anonim ***** válasza:

"és hát nem védekeztünk ..."

Mi a kérdés akkor a terhességgel kapcsolatban ???

Persze hogy lehetsz terhes sőőőőt lehet az is vagy és abortusz lesz a vége a felelőtlenséged miatt.

Most őszintén hiányzott ez neked ???

Ugye hogy nem!

2012. jan. 10. 20:04
 14/33 anonim ***** válasza:

Nem lehetséges, hanem szinte BIZTOS!!!

Imádkozz, hogy ne legyél terhes (bár ez már úgyis eldőlt) és ahelyett, hogy itt ülnél a gép előtt, számold ki a ciklusodat és söpörj el egy terhességi tesztért! Én sem értem (mint ahogy több válaszoló sem), hogy miért nem mentél másnap a nőgyógyászhoz esemény utána tablettáért! A szex nem játék és a felelőtlenség visszavonhatatlan következményekkel jár! Egy gyerek mellet még súlyos nemi betegségeket is összeszedhetsz ismeretlenektől. Gondolj bele, micsoda döntéskényszer jön létre, ha terhes vagy! Vagy megölöd az életet, aki benned növekszik és ráadásul ártatlan vagy elb*szod az életedet és apa nélkül neveled fel a gyerekedet. Döntened kell. De csak miután csekkoltad a teszt eredményét.

2012. jan. 10. 20:05
 15/33 A kérdező kommentje:
jó igen tudom van tesztem meg is nézem de kicsit félek nem vetetném el a babát ha ugy alakulna ez a legkevesebb h felnevelem:S
2012. jan. 10. 20:10
 16/33 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, akkor vesd neki magad a tesztnek, most már minden eldőlt, nem veszthetsz semmit. Ha már döntöttél, akkor állj ki teljes mellszélességgel a gyerek mellett, szedd össze minden erőd, mert akármilyen nehéz helyzet, sok ember járt már így, sok ember kijött "jól" már ennél nehezebb helyzetekből is. A gyerek megszülése után még lehet tanulni, még lehet pasit találni, olyat aki apja helyett apja lenne, fiatal vagy még, előtted az élet. A múltba már nem érdemes visszanézni, így alakult, hát így alakult, már úgyis minden el van dőlve, mostmár csak előre nézz, ne okold, hibáztasd magad. Ha terhes vagy, élj egészségesen, vigyázz a babára, neveld fel őt szeretettel, melegséggel. Ha pedig nem vagy terhes, legyen ez egy életre tanulság neked.

Minden jót kívánok.

21/L

2012. jan. 10. 20:22
 17/33 anonim ***** válasza:
Na mi lett az eredmény?
2012. jan. 10. 20:25
 18/33 A kérdező kommentje:
a teszt pozitív igazából ez nem is ért váratlanul sejtettem hogy ez lesz....
2012. jan. 10. 20:58
 19/33 anonim ***** válasza:
Az apát mennyire ismered?
2012. jan. 10. 21:04
 20/33 A kérdező kommentje:
nem nagyon azt tudom hol lakik meg ien alap dolgokat
2012. jan. 10. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!