Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki használt POSTINOR-2 esemény utáni tablettát, vagy esetleg mást?
Figyelt kérdés
Én most vettem be egyet, 12 óra múlva fogom a másikat bevenni. A félresikerűlt együttlét tegnap este kb. 10 órakor történt. A legutóbbi menstruációm 1-én fejeződött be. Fog hatni?2012. jan. 10. 16:48
11/21 A kérdező kommentje:
Csak ha beágyazódik akkor van baj, nem? Akkor kezdődik meg a terhesség
2012. jan. 10. 18:43
12/21 A kérdező kommentje:
Olvastam egy weboldalon, hogy "A gyógyszer egy nagyobb adag hormonnal - progeszteronnal - akadályozza meg a spermiumok bejutását a petesejtbe, vagyis a nem kívánt terhességet. Van azonban néhány dolog, amelyekkel nem árt, ha tisztában vagy, mielőtt használod a tablettát. Jó, ha tudod, hogy ha már megtörtént a fogamzás, akkor a módszer nem szakítja meg a terhességet." Ez nem túl bíztató.... szóval ha már a spermium bejut a petesejtbe, onnan nincs megállas, beágyazodik s kesz..
2012. jan. 10. 19:02
13/21 A kérdező kommentje:
Ha nagyon termékeny voltam, ez már megtorténhetett
2012. jan. 10. 19:03
14/21 anonim válasza:
Ha az esemény utáni nem volna hatásos, akkor kitalálnának mást. Ez a módszer, ha időben alkalmazod, olyan biztonságos, mint más fogamzásgátló, csak ártalmasabb. Ne dőlj be mindenféle rémhírterjesztőnek, akik abban élik ki magukat, hogy itt ijesztgetnek. Nem leszel terhes és kész!
De a menstruációd az késhet jó sokat, akár ki is maradhat.
15/21 A kérdező kommentje:
jaj ez édi volt tőled. :) Valamennyire megnyugodtam
2012. jan. 10. 19:35
16/21 A kérdező kommentje:
köszi
2012. jan. 10. 19:36
17/21 anonim válasza:
Nem ijesztgetni akartam, de annak sincs értelme, hogy mindenki azt írja, hogy 100%, hogy nem lesz terhes, ha egyszer nem így van.
24 órán belül 95%-ban hatásos.
18/21 A kérdező kommentje:
:)
2012. jan. 10. 21:31
19/21 A kérdező kommentje:
Szívből remélem, hogy nem vagyok az.. :( Most halottam valakitől, miután beveszed a tabit kell " menstruálj" ahoz , hogy minden kijöjjön s ne maradj az..
2012. jan. 14. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!