Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Használt az esemény utáni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Használt az esemény utáni?

Figyelt kérdés

Szeretlekztünk a barátommal és kiszakadt a gumi... még egyszer sem történt ilyen 1 év alatt. Rögtön elmentem orvoshoz aki kiirta az esemény utáni tablettát(rigesoft)

Az esemény után 2 órával már bevettem a gyógyszert. A menstruációm most mult el. Mennyi az esély hogy terhes leszek? légyszi csak normális válaszokat köszi

2010. szept. 19. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
50% esély van rá.
2010. szept. 19. 18:33
 2/4 anonim ***** válasza:
én 18 órával utána szedtem be és nem lettem terhes!! Am. rá van írva a betegtájékoztatóra h olyan 83% h nem leszel terhes.
2010. szept. 19. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Elég jók az esélyeid, lyan 80% körüliek. Én is használtam 2szer olyan 5 év alatt. Van amelyik 3 fázisban is használ a, spermát megöli b, a megtermékenyítést megakadályozza, c, a megtermékenyített petesejtet nem hagyja beágyazódni.

Minnél elöbb veszed be annál jobb, esetleg erős hasmenés vagy hányás miatt nemtud felszívódni, akkor beszélj az orvossal sürgőssen.

2010. szept. 21. 22:42
 4/4 anonim ***** válasza:

nem leszel terhes!

Én az esemény utánit pár órával azelött vettem be hogy lejárt az idő hogy bevehessem.

És nem lett semmi baj.Sőt most már hogy megjött a menzeszed igy 100% h nem vagy terhes!ne idegeskedj ezen...

16/L

2010. szept. 22. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!