Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használt az esemény utáni?
Szeretlekztünk a barátommal és kiszakadt a gumi... még egyszer sem történt ilyen 1 év alatt. Rögtön elmentem orvoshoz aki kiirta az esemény utáni tablettát(rigesoft)
Az esemény után 2 órával már bevettem a gyógyszert. A menstruációm most mult el. Mennyi az esély hogy terhes leszek? légyszi csak normális válaszokat köszi
Elég jók az esélyeid, lyan 80% körüliek. Én is használtam 2szer olyan 5 év alatt. Van amelyik 3 fázisban is használ a, spermát megöli b, a megtermékenyítést megakadályozza, c, a megtermékenyített petesejtet nem hagyja beágyazódni.
Minnél elöbb veszed be annál jobb, esetleg erős hasmenés vagy hányás miatt nemtud felszívódni, akkor beszélj az orvossal sürgőssen.
nem leszel terhes!
Én az esemény utánit pár órával azelött vettem be hogy lejárt az idő hogy bevehessem.
És nem lett semmi baj.Sőt most már hogy megjött a menzeszed igy 100% h nem vagy terhes!ne idegeskedj ezen...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!