A végbéltükrözéstől és a közben használt hashajtó kúpoktól, nektek volt az esemény után órákkal később hirtelen hasmenés?
nlcafe.hu-n olvastam egy ilyet:
"végbél tükrözés után hiába kotlottál a klotyón 1 órát(a hashajtó kúpok miatt)azonnal spuri haza mert bizony megtréfálhat a természet.(gondolom a kúp utóhatása...)Anyum elkisért a tükrözésre,de mivel az egész gyorsan lement és nem is volt fájdalmas megkérdezte,hogy nem megyek-e el vele a piacra.Hezitáltam-hezitáltam aztán inkább nemet mondtam.Hazamentem,felhívtam tesómat elmesélni a sztorit,majd éreztem,hogy cefettül feszít a hasam.Aztán már csak annyi időm volt,hogy berohonjak a klotyóra és gyorsan ráhuppanjak"
Ilyesmire nagy esély van, vagy nem jellemző?
nekem IBS-em van (székrekedéses), és a tükrözés előtt 4 napig hashajtóztam (nem járt teljes sikerrel), majd a tükrözés előtt nem adtak beöntést.
nekem nem volt hasmenésem, viszont a befújt levegő kb. 3 nap alatt ürült ki, és borzasztóan fájt. az előttem levő nő, ahogy kijött, ki is eresztette - nekem ez nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!