Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kérném a segítségeteket,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérném a segítségeteket, nagyon fontos. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
18/L vagyok, és szilveszterkor feküdtem le a barátomkor először. Szükség volt esemény utáni tablettára is. Tegnap újra lefeküdtünk, de elcsúszott a gumi és picit félek, mivel eseményutánit csak félévente lehet beszedni, így nem tudom, h mit tegyek. Hogyan védekezhetnék mésképp, h a tegnap estéből ne legyen baj? SŰRGŐS
2012. jan. 8. 14:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát de van igazság abban, amit a többiek mondanak: egy hét alatt nem volt elég egy baleset, nem tanultál belőle...

Menj dokihoz! Innen mi sokmindent mondani nem tudunk.

2012. jan. 8. 14:59
 12/13 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Látod ennyi eszed van :D mennyelikábblegózni'"

NEKED AZTÁN SOK ESZED VAGY! ÉS MÉG TE SZÓLSZ LE MÁSOKAT?!

2012. jan. 8. 19:27
 13/13 anonim válasza:
szia csajszi figyelj védekezetek remélem nem leszel terhes mert gondolom nem szeretnél először is minél elöbb keresd fel a nődokid ha nincs akkor menj az sztk áshoz és mondd meg neki hogy fogamzásgátlót szeretnél szedni addig amíg nem kezd el hatni majd a tabi 1 hónap csökkentsétek az eggyüttlétet és ha meg tudjátok oldani akkor csak pettingeljetetek abból ne lesz gáz hacsak fel nem nyúl neked spermás kézzel sok sikert.
2012. jan. 9. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!