Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy zajlik a nőgyógyásznál?
1éve élek szexuális kapcsolatot, és szeretnék gyógyszert szedni.Még nem voltam nőgyógyásznál, elég szemérmes vagyok és félek. Hogy zajlik ilyenkor egy vizsgálat?
L19
először megtapogatja kézzel az alhasadat,aztán fel kell tenned a lábaid és kacsával belenéz a hüvelyedbe,amivel láthatja a méhszájad
jobb eseben még egy ultrahangot is néz(általában hüvelyi ultrahangot,ami olyan mint egy nagy műpénisz,azt beléddugja és a monitoron látja a belső szerveid)
ha nagyon rendes,akkor a melleid is megnézi,hogy nincs-e benne ciszta
ja és vesz kenetet,amit elküld rákszűrésre(RÁKSZŰRÉS 18 ÉV FELETT ÉVENTE SZŰKSÉGES)
utána pedig elbeszélget veled és ha még ennél is rendesebb,akkor leírja 1 papírral,hogy milyen hormonokat és egyebeket kell megnézetned vérvételen,amire a háziorvosod ad majd beutalót,hogy szedhetsz-e fog.gátlót.
Én is szemérmes vagyok. :)
Én mindig viszek magammal egy hosszú pólót, és azt veszem fel, amíg bemegyek a vizsgálóba. Így kevésbé érzem magam kiszolgáltatottnak. Aztán beleülsz a székbe és próbálsz ellazulni. Megvizsgál, mintát vesz a méhnyakrák szűréshez, aztán felöltözöl. Pár perc az egész.
27/n
köszönöm!
Lehet, hogy hülyének néztek, de ha szeretném bejöhet velem a barátom is? (persze csak az első vizsgálatnál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!