Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A nőgyógyásznál kell fizetni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőgyógyásznál kell fizetni a terhességi tesztnél? Ha igen, akkor kb. mennyit?

Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 23:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A nőgyógyász nem csinál klasszikus terhességi tesztet, ő ultrahangos vizsgálatot csinál ami mellesleg a terhességet is kimutatja. És igen, kell érte fizetni.
2011. nov. 17. 23:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A nőgyógyász szerintem ultrahangon nézi meg, hogy terhes vagy e, az meg sztk-nál biztos ingyen van.
2011. nov. 17. 23:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok: ha nem magánorvoshoz mész akkor persze ingyen van.
2011. nov. 17. 23:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszi!
2011. nov. 17. 23:29
 5/7 Gyenes Zsanett válasza:
ultrahangot csinál de magán orvosnál ahova én járok 6-14ezerig kér el.de ezek vizsgálatok inkább
2011. nov. 18. 08:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Vizeletvizsgálatot ír elő. Menotest a neve. + ultrahang, esetleg hüvelyi vizsgálat. Nálam az első babánál nem volt vizelet vizsgálat, mert már 8 hetes voltam amikor elmentem orvoshoz. Egyértelmű volt a terhesség már az ultrahang alapján is. A második viszont még elég kicsi terhesség volt, nem volt egyértelmű az uh. ezért csináltattak Menotestet.

Sztk. orvosnál ez mind ingyenes. Persze ha van tb. járulékod fizetve. Ha nincs, akkor gondolom kell érte fizetni, de hogy mikor meg hova... az passz. De gondolom van tb-d :-)

2011. nov. 18. 08:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem egyszerűbb tesztelni?
2011. nov. 18. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!