Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szeretnék elmenni az orvoshoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék elmenni az orvoshoz hogy gyógyszert írjon nekem fel, de még soha nem voltam nőgyógyásznál! Megvizsgál gondolom, de ez hogy zajlik? Mit tesz?

Figyelt kérdés
Minden negatív és pozitív dolog
2009. nov. 3. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Bemész elmondod hogy gyógyszert szeretnél íratni de még nem voltál soha nőgyógyásznál. Megkérdezi hogy szűz vagy e vagy sem ha nem akkor a hüvelyen keresztül vizsgál meg ha még az vagy akkor viszont a végbélen keresztül. Aztán felír egy gyógyszert elmondja hogyan használd és egy hónap múlva menj vissza az eredményért mert persze mintát is vesz. Kb ennyi nem nagy kunszt. Nem fáj de kicsit azért kellemetlen. Nyugodtan menj el ne félj. De 16 év alatt csak szülői engedéllyel lehet felíratni gyógyszert (legalábbis így tudom de ha nem így van akkor javítson ki valaki).
2009. nov. 3. 13:11
 2/3 anonim ***** válasza:

1. Vetkőzzön le! feküdjön fel!. Piff-paff kész is a vizsgálat.

2. A normális orvos elmondja mit csinál éppen, nyugtatgat, nem okoz fájdalmat, kedves, nyugodt.

Nekem az 1. fajta dokihoz (SZTK-s) volt szerencsém... Fájt és órákig sajogtam odalenn a vizsgálat után. Fogalmam sem volt, mi történik velem. Rémálom volt. Azóta is rettegek a nődoki szó hallatán is...

Megvizsgált ujjal, kenetet vett rákszűrésre (ez fájt, mert durván nyomta belém a rohadt műszereit) és hüvelyi UH-t is csinált. Elküldött vérvételre. Abból kiderült, hogy van pár értékem, ami nem a normális tartományban van, de a válasz csak annyi volt, nem fontos... Felírta a bogyót úgy, hogy nem is érdeklődött a kórelőzmények felől (pl. trombózis). Egyetlen kérdést fel nem tett.

Mondanom sem kell, azóta már 2x lecseréltem azt a bogyót, de még a 3. sem jó. Nem vesződik velem, azt mondja, nem tud mit kezdeni, hormonérzékeny vagyok, nem ír fel mást.

Na hát nekem ez volt az 1. élményem...Azóta ha mennem kell vmiért hozzá, elkap a hasmenés az idegességtől, mert félek az egész macerától.

2009. nov. 3. 13:55
 3/3 anonim ***** válasza:
58%
te vgy a 18 milliomodik aki ezt kérdezi használd a keresőt!
2009. nov. 3. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!