Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék elmenni az orvoshoz hogy gyógyszert írjon nekem fel, de még soha nem voltam nőgyógyásznál! Megvizsgál gondolom, de ez hogy zajlik? Mit tesz?
1. Vetkőzzön le! feküdjön fel!. Piff-paff kész is a vizsgálat.
2. A normális orvos elmondja mit csinál éppen, nyugtatgat, nem okoz fájdalmat, kedves, nyugodt.
Nekem az 1. fajta dokihoz (SZTK-s) volt szerencsém... Fájt és órákig sajogtam odalenn a vizsgálat után. Fogalmam sem volt, mi történik velem. Rémálom volt. Azóta is rettegek a nődoki szó hallatán is...
Megvizsgált ujjal, kenetet vett rákszűrésre (ez fájt, mert durván nyomta belém a rohadt műszereit) és hüvelyi UH-t is csinált. Elküldött vérvételre. Abból kiderült, hogy van pár értékem, ami nem a normális tartományban van, de a válasz csak annyi volt, nem fontos... Felírta a bogyót úgy, hogy nem is érdeklődött a kórelőzmények felől (pl. trombózis). Egyetlen kérdést fel nem tett.
Mondanom sem kell, azóta már 2x lecseréltem azt a bogyót, de még a 3. sem jó. Nem vesződik velem, azt mondja, nem tud mit kezdeni, hormonérzékeny vagyok, nem ír fel mást.
Na hát nekem ez volt az 1. élményem...Azóta ha mennem kell vmiért hozzá, elkap a hasmenés az idegességtől, mert félek az egész macerától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!