Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma megyek először orvoshoz és...

Ma megyek először orvoshoz és egy kicsit félek! Nem voltam még nőgyógyásznál sosem! Dec 12-én menzisztem utoljára! Megvizsgál?

Figyelt kérdés
Vagy csak hüvelyi uh-val néz meg?Miket fog kérdezni?Ha ugy számolom mint az orvosok akkor 7 hetes és pár napos lehetek nem?
2009. febr. 2. 08:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem csak ultrahangot csinált, de valakit meg is vizsgál.Ne aggódj nem lesz semmi gond:) Megkérdezi hogy mikor volt meg utoljára, van e tüneted, akarod-e a babát.De ez mind orvosfüggő:))
2009. febr. 2. 08:41
 2/6 anonim válasza:

Szia!

Én öthetesen mentem először megvizsgált és hüvelyi uh-ot is csináltak ahol a petezsákot látták.2 hét múlva kellett visszamennem szintén ugyanezeket a vizsgálatokat csinálták meg és már volt szivhang is és egy 8mm-es élő embriót állapítottak meg.Megkérdezik,hogy szeretnéd-e a babát megtartani és utánna terhes gondozásra küldenek.Remélem segítettem.Nem kell félned nem fog fájni semmi.Örülj a picikédnek.Boldog Babavárást kívánok 21 hetes kismami

2009. febr. 2. 08:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én megvártam a 8. hetet, mert általában akkor már látható a baba hasi uh-on is.

Engem csak a 12. héten vizsgált, de akkor is csak a rákszűrés miatt.

Ne izgulj!

Semmi szörnyű nem fog történni!

19 hetes kismami

2009. febr. 2. 09:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én 9hetesen voltam elöször orvosnál, megvizsgált, és ha 1éven belül nem volt rákszürésed, akkor csinál egyett. Két nap mulva volt csak uh, ami hasi uh volt, utánna irány a védönő, aki megcsinálja a kiskönyvedet! Minden jót! Üdv: 27hetes pocakos
2009. febr. 2. 09:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Megvolt a vizsgálat!Megvizsgált csinált szűrést mert ugye még nem voltam sosem nőgyógyásznál!Hüvelyi uh is volt és látta és már szivhang is volt!7 hetesnek mondott és a CRL:8mm!Mondta hogy lehet egy kis vérzés a vizsgálat miatt de ugye azért nem kell aggodni?
2009. febr. 2. 17:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj, ha azt mondta az orvos,hogy lehet egy kis vérzés, akkor az természetes:) Szóval ha vérzel, nem kell megijedned:)

Gratulálok a Babához!

2009. febr. 2. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!